Închide meniul

Gabi Torje e gata să pună umărul la salvarea lui Dinamo! Mijlocașul, genial la sosirea pe aeroport: „Nu voi juca gratis, am nevoie de bani de benzină! :)”

Reclamă

Publicat: 3 septembrie 2021, 8:17

Gabi Torje e gata să pună umărul la salvarea lui Dinamo! Mijlocașul, genial la sosirea pe aeroport: „Nu voi juca gratis, am nevoie de bani de benzină! :)

Gabi Torje revine la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabriel Torje este gata să pună umărul la salvarea lui Dinamo. Ajuns la 31 de ani, Torje a recunoscut că nu mai este un jucător scump, dar spune că nici nu va juca gratis pentru Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Torje va semna cu Dinamo

Chiar dacă a venit să discute, Torje este convins că nu vor fi probleme în parafarea actelor.

Sunt liber de contract, am venit la București ca să vorbesc cu cei de la Dinamo. M-a sunat Dario Bonetti când s-au deblocat transferurile, a zis că va discuta cu cei din conducere și le va spune să mă contacteze.

Am venit la București, dimineață mă duc la antrenament, apoi o să vorbim și nu cred că va fi vreo problema și ne vom înțelege. Nu am vorbit de vreun euro cu cineva.

Eu am venit, sunt aici, am vrut să fiu alături de Dinamo. E clar că nu o să joc gratis cât timp îmi va trebui benzină să ajung la Săftica, să mănânc, să am unde să stau, însă nu vreau luna de pe cer„, a declarat Gabriel Torje.

Reclamă

Nu mai sunt așa scump. Acum mi-a scăzut și cota pe transfermarkt”, a glumit Torje, într – un interviu pentru AntenaSport, întrebat fiind dacă este un jucător scump. Ajuns la 31 de ani, Torje este cotat acum la 350.000 de euro.

Gabriel Torje poate juca în FCSB – Dinamo

Primul meci în care ar putea reapărea Torje în tricoul alb-roșu este chiar eternul derby de România. FCSB și Dinamo se vor întâlni pe 12 septembrie, pe Arena Națională.

Un derby rămâne derby, indiferent ce echipă are FCSB sau Dinamo. Mi-e dor să joc fotbal, nu contează împotriva cui„, a spus Torje la revenirea în București.

Reclamă 4 / 0/3

Gabriel Torje, oferte din străinătate și din țară

Liber de contract, Torje a recunoscut că a avut discuții și cu alte cluburi din Liga 1. Mijlocașul a fost în negocieri și cu formații din străinătate, dar preferă Dinamo pentru a fi aproape de casă.

Discuții sunt și la ora asta cu echipe din țări străine. Eu fiind liber pot să semnez cu oricine, iar echipele din străinătate nu s-au grăbit să vină cu vreo ofertă. Vreau să vorbesc doar despre Dinamo pentru că ei sunt cei cu care am vorbit și mi-am dat acordul să vin să avem o discuție. Au mai fost și alte echipe din România cu care am discutat„, a mai spus Torje la revenirea în țară.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și