Închide meniul

Gabriel Tamaș i-a răspuns dur lui Dorin Goian, după ce acesta a dezvăluit escapada la spriț din Albania, care se putea termina cu o bătaie: ”Să își vadă de treaba lui. Să nu mai vorbească despre mine!”

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 17:22 / Actualizat: 5 noiembrie 2021, 18:37

Gabriel Tamaș i-a răspuns dur lui Dorin Goian, după ce acesta a dezvăluit escapada la spriț din Albania, care se putea termina cu o bătaie: ”Să își vadă de treaba lui. Să nu mai vorbească despre mine!”

Gabi Tamaș, răspuns dur pentru Dorin Goian

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Gabi Tamaș, răspuns dur pentru Dorin Goian
  • Ce l-a enervat pe jucătorul de la Voluntari

Episodul la care a făcut referire Dorin Goian se întâmpla în 2011, la Tirana, după un egal cu Albania. Selecționerul de atunci, Victor Pițurcă, le-a dat voie tricolorilor să iasă câteva ore în oraș. Un  grup dintre ei, format din Dorin Goian, Adrian Mutu, Gabriel Tamaș, Gabriel Torje și încă un jucător au ales să meargă împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Goian a dezvăluit că, după câteva pahare de vin, Gabriel Tamaș l-a pus pe Torje să se intereseze de ce câțiva localnici se uitau urât la ei. Dezvăluirea nu i-a picat bine lui Tamaș, care i-a răspuns dur lui Dorin Goian.

”Dacă putea să zic și eu ce am făcut la echipa națională sau pe unde am fost, veți scrie 10 cărți. Să își vadă de problemele lui și să nu mai vorbească despre mine. Ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă, rămâne între noi. De asta este o echipă de fotbal. Să zic ce am făcut când ne-am calificat de pe primul loc? Sau nu știu ce scandaluri?! Astea nu sunt normale, nu mi se par normale. Mai în caterincă, mai în serios, dar nu sunt normale. Au rămas și sunt între noi, în sânul familiei”, a spus Gabriel Tamaș într-o conferință de presă.

Reclamă
Citește și:

Declarații lui Dorin Goian, care l-au scos din minți pe Tamaș

”Să vă povestesc o fază petrecută în Albania! Se întâmpla după un meci disputat într-o zi de marți, la Tirana, cu nea Piți selecționer. La final, ne-a zis că avem voie să ieșim câteva ceasuri în oraș, dar să nu întârziem mai mult de 1 dimineața.

Mutu juca atunci la Cesena, iar albanezul Bogdani îi era coleg. L-a sunat, l-a invitat la o cină, iar Adi a mai luat câțiva băieți: pe mine, pe Tamaș, pe Torje și încă cineva, nu-mi mai aduc aminte exact. Am mâncat, am băut un pahar cu vin, apoi am zis că mai mergem să continuăm încă puțin cu un șpriț.

Reclamă

Se făcuse cam zece și jumătate, iar ăsta, Bogdani, ne zice că nu prea mai ai unde să te duci, că sunt cam toate închise, dar ne-a recomandat un local aflat în apropiere. El a plecat acasă, iar noi ne-am dus la bar. Când am intrat acolo, o beznă de s-o tai cu cuțitul!”, a spus Dorin Goian, pentru playsport.ro.

Dorin Goian a continuat cu dezvăluirile și a spus cum totul se putea termina cu o bătaie ca în filme.

”Într-un colț erau doar vreo trei albanezi cu cefe groase, împreună cu câteva fete. Se distrau oamenii în legea lor, fără să deranjeze. În rest, gol! Doar noi, la o masă vecină. Am mai luat câte un șpriț, caterincă și, dintr-odată, se declanșează la Tamaș declicul de chercheleală.

Reclamă 4 / 0/3

Îi zice lui Torje: `Băi, Găbiță, tu vezi ce urât se uită ăia la noi? Ia du-te și intră un pic în ei!`. Ăia n-aveau nicio treabă, se simțeau oamenii bine în grupul lor.

Eu și cu Adi ne-am dat seama că lucrurile riscă să ia o razna. L-am oprit pe Torje, am încercat să-l calmăm și pe Tamaș și am apucat-o cu toții cătinel spre hotel, că trecuse un pic și scadența de timp fixată de nea Piți. Dar vorbeam între noi pe drum: `Dacă intram în belele cu albanezii, ne mai găseau ăștia pe-aici peste vreo trei săptămâni!”, a mai spus Dorin Goian.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:44
Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!” Mesaj direct pentru Ianis Hagi