Închide meniul

GALERIE FOTO | Danezii, inventivi pe durata pandemiei. FC Midtjylland a găsit o soluţie surprinzătoare pentru a avea 2000 de fani la meciuri!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2020, 8:35

GALERIE FOTO | Danezii, inventivi pe durata pandemiei. FC Midtjylland a găsit o soluţie surprinzătoare pentru a avea 2000 de fani la meciuri!

Profimediaimages

2000 de fani au fost la primul meci al lui FC Midtjylland

Aceştia au urmărit din maşini duelul cu Horsens. Organizatorii au montat ecrane uriaşe, iar parcarea de lângă stadion a fost transformată în drive-in. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Midtjylland a avut 2000 de fani alături pe timpul pandemiei

Suporterii au venit în număr mare. Un bilet a costat aproximativ 27 de euro şi a oferit mai multe avantaje. Pachetul complet conţinea 2 sandwich-uri, 2 sucuri, popcorn, un steag şi o eşarfă. Jucătorii liderului din campionatul Danemarcei nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. 

FC Midtjylland a pierdut cu 0-1 duelul cu Horsens. S-a oprit la paru victorii consecutive în campionat, dar nu are motive de îngrijorare. Echipa pregătită de Brian Priske are un avans de 9 puncte faţă de urmăritoarea FC Copenhaga.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și