Închide meniul

GALERIE FOTO | S-a intrat în linie dreaptă cu lucrările la Stadionul Arcul de Triumf. Se montează deja gazonul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 7:02

GALERIE FOTO | S-a intrat în linie dreaptă cu lucrările la Stadionul Arcul de Triumf. Se montează deja gazonul

Facebook CNI

Lucrări avansate la Stadionul Arcul de Triumf

Muncitorii au început deja să monteze gazonul. S-a trecut la partea de finisaje, iar în cel mai scurt timp va fi pusă și nocturna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se lucrează fără întrerupere la Stadionul Arcul de Triumf

"Lucrările au intrat în linie dreaptă și a început montarea gazonului, operațiune care va fi finalizată în cursul săptămânii viitoare, urmând a fi realizate ulterior lucrările de ranforsare cu fibră sintetică. Se lucrează la partea de finisaje și nocturnă și au sosit echipamentele medicale cu care urmează a fi dotat centrul medical de recuperare pentru sportivi", au postat cei de la Compania Națională de Investiții pe pagina lor de Facebook.

Stadionul a costat aproximativ 37 de milioane de euro și va avea o capacitate de 8.207 locuri. Va avea spații de cazare și centru de recuperare pentru sportivi. Lucrările ar trebui să fie finalizate în această toamnă.

Toți granzii din București și-au manifestat interesul de a juca pe arena Arcul de Triumf. FCSB și Rapid au fost primele echipe care au anunțat că își doresc să se mute acolo. Același plan îl au și spaniolii de la Dinamo.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea Vezi toate știrile
Citește și