Închide meniul
Video

Gata cu maşinile! Rădoi nu-şi mai face cadou niciun bolid chiar dacă duce naţionala la Euro! "M-a luat deja Ţiriac la ţintă!"

Gal Dorin Publicat: 24 septembrie 2020, 17:01

Reclamă

"Chiar sunt curios ce bolid îşi mai ia dacă se califică la Euro", a spus Ţiriac. În replică, tehnicianul naționalei a răspuns cu mult umor: ”Nu ma gandesc, am vazut ca deja m-a luat dl Țiriac la ochi. N-ar fi rau! (n.r. Întrebat dacă ar primi un cadou de la Ion Țiriac) Am fost educat bine de catre parinti si ce e gratis mereu sa accept”, a râs Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi l-a reinventat pe Alibec la naţională şi acum vrea să-l vadă plecat în afară. 

Denis Alibec a avut o revenire de formă la echipa națională odată cu începerea mandatului lui Mirel Rădoi. Cluburi atât din Arabia Saudită cât și din Europa încearcă să îl transfere pe acesta. "E cel mai bun selecţioner!", a spus Alibec despre Rădoi. 

”Nu e in cea mai fericita situatie, tot asteapta de la zi la zi. Este și o sumă de transfer despre care eu cred că dacă am avea ceva mai multe performanțe la echipa națională, sau dacă el ar mai reuși câteva evoluții foarte bune, s-ar putea realiza”, a comentat Mirel Rădoi.

Tătăruşanu,emoţii înainte să vină la naţională. Ibrahimovic are Covid! 

Selecționerul naționalei nu pare să aibă planuri de a-l schimba pe Ciprian Tătărușanu din poziția sa de titular între buturile României, chiar dacă acesta este doar rezervă la AC Milan în spatele lui Donnarumma. Ionuț Radu este și el în aceeași poziție la Inter.  

Chiar glumeam cu amândoi cum ar arăta un derby în Italia cu ”Tătă” și Radu titulari”, a răs Rădoi.
Emoțiile continuă totuși după ce Zlatan Ibrahimovic, coleg cu Tătărușanu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.  Lipsa goalkeeper-ului naționalei ar fi cu siguranță resimțită în meciul cu Islanda care se va juca pe 8 octombrie.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și