Închide meniul

Gaz Metan Mediaș intră în șomaj tehnic. Anunțul oficial. ”Nu știm în ce direcție să o luăm”

Dan Roșu Publicat: 1 aprilie 2020, 13:39

Reclamă
Gaz Metan Mediaș intră în șomaj tehnic. Anunțul oficial. ”Nu știm în ce direcție să o luăm”

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Edi Iordănescu este antrenorul lui Gaz Metan

Hotărârea de a intra în șomaj tehnic aduce automat diminuare salariilor tuturor angajaților. Astfel, jucătorii vor câștiga în jur de 4.000 de lei pe lună, 75% din valoarea salariului mediu brut pe economie.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan Mediaș intră în șomaj tehnic

”Trecem printr-o situația specială pe care nu și-a dorit-o nimeni. Trebuie să fim solidari. Din punct de vedere financiar au intervenit multe probleme. Nu știm dacă vom relua campionatul și dacă vom juca toate meciurile. Asta ar însemna o pierdere financiară de 270.000 de euro. Noi avem toate salariile plătite pe luna februarie și am plătit și toate datoriile. 

Dar nu putem să ne facem un plan pentru perioada următoare. Așa că am decis să luăm o măsură de precauție. Am cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în șomaj tehnic, începând cu Mărginean Ioan și tot personalul. Sunt 27 de jucători în lotul echipei mari și alte 38 de persoane.

Nu știm în ce direcție să o luăm. Să sperăm că situația nu va dura mai mult și să jucăm toate meciurile rămase. Oricine vrea să ajute clubul Gaz Metan e binevenit”, a spus Mărginean, într-o conferință de presă.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și