Închide meniul

Gaz Metan Mediaș intră în șomaj tehnic. Anunțul oficial. ”Nu știm în ce direcție să o luăm”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 aprilie 2020, 13:39

Gaz Metan Mediaș intră în șomaj tehnic. Anunțul oficial. ”Nu știm în ce direcție să o luăm”

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Edi Iordănescu este antrenorul lui Gaz Metan

Hotărârea de a intra în șomaj tehnic aduce automat diminuare salariilor tuturor angajaților. Astfel, jucătorii vor câștiga în jur de 4.000 de lei pe lună, 75% din valoarea salariului mediu brut pe economie.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan Mediaș intră în șomaj tehnic

”Trecem printr-o situația specială pe care nu și-a dorit-o nimeni. Trebuie să fim solidari. Din punct de vedere financiar au intervenit multe probleme. Nu știm dacă vom relua campionatul și dacă vom juca toate meciurile. Asta ar însemna o pierdere financiară de 270.000 de euro. Noi avem toate salariile plătite pe luna februarie și am plătit și toate datoriile. 

Dar nu putem să ne facem un plan pentru perioada următoare. Așa că am decis să luăm o măsură de precauție. Am cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în șomaj tehnic, începând cu Mărginean Ioan și tot personalul. Sunt 27 de jucători în lotul echipei mari și alte 38 de persoane.

Nu știm în ce direcție să o luăm. Să sperăm că situația nu va dura mai mult și să jucăm toate meciurile rămase. Oricine vrea să ajute clubul Gaz Metan e binevenit”, a spus Mărginean, într-o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și