Închide meniul

Gaz Metan – Universitatea Craiova 0-2 | Oltenii la patru puncte de primul loc. Andrei Ivan, gol şi pasă de gol

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 martie 2021, 19:20

Gaz Metan – Universitatea Craiova 0-2 | Oltenii la patru puncte de primul loc. Andrei Ivan, gol şi pasă de gol

Andrei Ivan şi-a prelungit contractul cu Unviersitatea Craiova, deşi a fost exclus din lot de Mirel Rădoi

Andrei Ivan a fost exclus din lot de Mirel Rădoi | Hepta

Craiova s-a impus la Mediaş, după o repriză secundă de excepţie. Echipa antrenată de Ouzounidis s-a apropiat la patru puncte de FCSB şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul cu Gaz Metan, Craiova a scăpat de blestemul lui 1-0. Acesta a fost scorul cu care s-au încheiat şase din ultimele şapte meciuri jucate de olteni în toate competiţiile. Celălalt a fost 0-0. Mai mult, Craiova n-a mai marcat mai mult de un gol de la începutul lunii februarie, de la 3-0 cu Poli Iaşi.

De cealaltă parte, Gaz Metan este pe locul 12 şi a ajuns la şase eşecuri la rând: patru în campionat şi unul în Cupă.

LIVE SCORE Gaz Metan – Universitatea Craiova 0-2

Min. 90+3. Finalul partidei.

Min. 77: Cartonaş roşu! Chamed o lasă pe Gaz Metan în 10 jucători. A fost eliminat după ce l-a lovit cu palma peste faţă pe fostul dinamovist Camara.

Reclamă

Min 59: GOOOOL Craiova! Cicâldău a majorat avantajul oltenilor din pasa lui Andrei Ivan. Mijlocaşul grupării din Bănie a ajuns la cota 9 în acest sezon, fiind golgheterul echipei. 

Min. 50: Ivan a deschis scorul pentru oaspeţi, cu un şut din centrul careului, după o bâlbâială în apărarea celor de la Gaz Metan. E a cincea reuşită a lui Ivan în acest campionat.

Min. 45: S-a terminat prima repriză la egalitate, 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 39: Adama Sarr este accidentat si scos de pe teren pentru îngrijiri medicale. Iniţial, acesta le-a primit pe teren, însă medicii nu au riscat.

Min  30: Gol anulat pentru Craiova. Marius Constantin a trimis mingea cu capul în poartă, din centrul careului, dar arbitrul a considerat că l-a faultat pe Larie.

Min. 2: Ocazie uriaşă pentru gazde! Chamed a lovit bara cu o "torpilă" în primele minute din meci.

Min. 1: A început meciul.

Craiova, calificată matematic în play-off

În tur, duelul din Bănie s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 3-1. Cicâldău, Ofosu şi Bărbuţ marcau pentru "juveţi", iar Dumitru Cardoso înscria unicul gol al oaspeţilor.

Echipa pregătită de Ouzounidis se află pe locul 3 în Liga 1, cu 50 de puncte obţinute în 26 de etape, la 7 în spatele rivalelor FCSB şi CFR Cluj. Oltenii şi-au asigurat deja locul în play-off, unde speră să câştige primul titlu după 30 de ani de aşteptare.

Gaz Metan, fără victorie de 4 etape

De cealaltă parte, gruparea ardeleană se află într-o situaţie complicată. Medieşenii nu au mai câştigat de 4 etape şi ocupă locul 12, cu 28 de puncte acumulate după 26 de etape. Toate cele patru înfrângeri ale acestora au fost la limită.

Reclamă

Echipele de start

Gaz Metan (4-3-3): Pleșca – Butean, Yuri, Larie, Velias – Moura, Alceus, Romeo – Chamed, Mates, Ze Manuel 

Craiova (4-3-3): Mirko Pigliacelli – Vătăjelu, Paul Papp, Marius Constantin, Nicuşor Bancu – Bic, Alexandru Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu, Andrei Ivan, Ștefan Baiaram 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și