Închide meniul

Gaz Metan – Viitorul 1-0. Trupa lui Mircea Rednic s-a blocat la Mediaș! ”Puriul”, fără victorie de la venirea la Constanța

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 19 decembrie 2020, 17:44

Gaz Metan – Viitorul 1-0. Trupa lui Mircea Rednic s-a blocat la Mediaș! ”Puriul”, fără victorie de la venirea la Constanța

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gaz Metan Mediaș a învins-o pe Viitorul și a câștigat după patru etape

Mandatul lui Mircea Rednic la Viitorul pare aducă din ce în ce mai multe probleme, după a treia înfrângere în patru meciuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan reușește să iasă de sub negura nefastă a ultimelor trei etape și obține trei puncte de care avea nevoie ”ca de aer” pentru a ieși din zona inferioară a clasamentului.

Formația lui Jorge Costa a făcut, probabil, cel mai bun meci al campionatului din punct de vedere defensiv, iar Viitorul aproape că nu a contat în atac.Cu această victorie, medieșenii au urcat până pe locul 10 în Liga 1.

Min. 90: Se arată 4 minute de prelungire de la margine.

Min. 73: Șut extrem de periculos al lui Franciso. Mingea trece însă pe lângă poarta Viitorului.

Reclamă

Min. 70: Mățan intră în careu și șutează, dar mingea este reținută cu siguranță de Pleșca.

Min. 48: GOOOLLL Gaz Metan! Baco înscrie cu o reacție rapidă după o eroare a lui Tordai.

Min. 45: E pauză la Mediaș.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 27: Eli Fernandes trage periculos de la marginea careului, dar mingea îl lovește pe colegul său, George Ganea, care se lega la ghete în careu.

Min. 14: Romario Benzar execută, dar mingea trece peste poartă.

Min. 13: Lovitură liberă pentru Viitorul după un fault dur la Luckassen.

Update 20:30: A început meciul.

LIVE TEXT | Gaz Metan – Viitorul, 20:30

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaș:  Pleșca – Horj, Baco, Yuri – Butean, Chamed, Francisco Junior, Pambou – Costea, Valente, Horșia

Antrenor: Jorge Costa

Reclamă

Viitorul: Tordai – Mladen, Dobrosavlevici, Benzar, Ghiță – Artean, Matei – Fernandes, Mățan, Ganea – Luckassen

Antrenor. Mircea Rednic

În mod ironic, ambele formații au antrenori ale căror sosiri recente nu au adus un impact atât de mare pe cât se aștepta. Venirea lui Jorge Costa la Mediaș nu a oferit mari motive de bucurie. 

Medieșenii sunt abia pe locul 14 și vin după patru înfrângeri consecutive. În ultimele două, echipa nici măcar nu a reușit să înscrie și a pierdut cu Sepsi și Astra cu un scor identic: 0-3

De cealaltă parte, Mircea Rednic a părut că a reușit să imprime o atitudine mai pozitivă și o dorință mai mare de joc la Viitorul, dar rezultatele par că nu se lipesc de constănțeni. 

Viitorul vine după trei partide în care a pierdut cu Clinceni și Botoșani, reușind doar o remiză împotriva Chindiei Târgoviște.

Recomandări
  • Gaz Metan - Viitorul 1-0
  • Constănțenii, fără victorie sub Mircea Rednic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și