Închide meniul

Generalul a ieșit la atac! Anghel Iordănescu, dezlănțuit la adresa șefilor de la Armată: „Un joc prin care au încercat să scoată niște bani de la Gigi Becali!”

Publicat: 23 iunie 2021, 8:30

Generalul a ieșit la atac! Anghel Iordănescu, dezlănțuit la adresa șefilor de la Armată: „Un joc prin care au încercat să scoată niște bani de la Gigi Becali!

Anghel Iordănescu, sfat pentru Edi Iordănescu

profimediaimages

  • Ce l-a nemtumit pe Anghel Iordănescu
  • Acuzele lansate de fostul selectioner

Generalul a ieșit la atac! Iordănescu este de părere că MApNul nu va mai putea băga bani în echipa de fotbal. Crescut de mic la Steaua, Anghel Iordănescu îi acuză de incompetență pe conducătorii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Generalul a ieșit la atac

Anghel Iordănescu îi somează pe cei din conducere să facă ceea ce au promis.

„E greu de înțeles ceea ce doresc cei de la CSA Steaua. E adevărat, eu am fost crescut, format, educat la acest club. Pentru mine, acest club înseamnă, de fapt, totul. Dacă ar fi să vă răspund într-un singur cuvânt – incompetență! Sau, probabil, au urmărit cu totul și cu totul altceva. Întrebați-i pe ei.

Reclamă

Ce altceva decât un interes financiar? Procese cu Gigi Becali, cu palmares, cu nume. Până și Ministerul Apărării, cât de mare e el, să nu credeți că poate să meargă la infinit cu această susținere financiară.

Deocamdată, regulamentul spune clar că nu poate să promoveze, iar Ministerul, în momentul de față, ar trebui să ia o decizie și să caute specialiști, să facă ceea ce au promis”, a declarat Anghel Iordănescu la Digi Sport.

Reclamă

Anghel Iordănescu, critică șefii de la Armată

Anghel Iordănescu consideră că proiectul ar trebui să continue. Generalul a lansat și ideea ca șefii de la Armată să fi urmărit doar să scoată bani de la Gigi Becali.

„Acest proiect nu se poate opri aici. Probabil că nu au avut încă o ofertă, așa cum au lăsat să se înțeleagă. După un an, după ce va stagna în Divizia B, probabil că vor găsi o rezolvare.

Altfel, și-au bătut joc de pasiunea, de iubirea suporterilor care cred în CSA Steaua. Sau a fost un joc prin care au încercat să scoată niște bani de la Gigi Becali”, susține Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu