Închide meniul
Foto

„Generaţia de Aur”, asaltată de fani la Arena Naţională! S-a declanşat nebunia la apariţia lui Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2024, 20:02

Reclamă
„Generaţia de Aur”, asaltată de fani la Arena Naţională! S-a declanşat nebunia la apariţia lui Gică Hagi

"Generaţia de Aur", asaltată de fani la Arena Naţională

Gică Hagi, Marius Lăcătuş şi Jose Mourinho, la Arena Naţională/ AntenaSport

„Generaţia de Aur” a fost asaltată de fani la sosirea la Arena Naţională, pentru meciul de retragere, care se va disputa în faţa a 55.000 de spectatori. S-a declanşat nebunia în rândul spectatorilor, atunci când Gică Hagi a coborât din autocar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de adio al „Generaţiei de Aur” se va disputa în această seară, pe Arena Naţională. Duelul va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:30.

„Generaţia de Aur”, asaltată de fani la Arena Naţională

Jucătorii „Generaţiei de Aur” au ajuns la Arena Naţională în jurul orei 19:30, unde au fost aşteptaţi de zeci de fanii. Suporterii au făcut coadă pentru a obţine un autograf de la unul dintre jucătorii legendari ai naţionalei, care au atins faza sferturilor de finală ale Campionatului Mondial din 1994.

Fanii prezenţi la intrarea pe Arena Naţională i-au aplaudat la scenă deschisă pe Gică Popescu, Dan Petrescu sau Miodrag Belodedici. Suporterii au declanşat nebunia în momentul în care Gică Hagi a coborât din autocar.

„Hagi, Hagi!”, au strigat suporterii prezenţi la Arena Naţională. Ionuţ Lupescu sau Marius Lăcătuş au fost unii dintre foştii jucători ai naţionalei care s-au oprit să ofere autografe sau să facă poze cu fanii prezenţi. La fel a procedat şi Florin Prunea, care la fel ca şi ceilalţi membrii ai „Generaţiei de Aur”, a fost asaltat de fani.

Reclamă
Reclamă 4

Şi la sosirea jucătorilor pe care foştii jucători ai naţionalei României îi vor înfrunta pe Arena Naţională, fanii au reacţionat imediat. Apariţia lui Jose Mourinho i-a animat pe toţi cei prezenţi la Arena Naţională, portughezul oprindu-se să le ofere fanilor prezenţi autograful său.

Zeljko Kopic, pe Arena Naţională la meciul de adio al „Generaţiei de Aur”

Zeljko Kopic va fi prezent pe Arena Naţională, la meciul de adio al „Generaţiei de Aur”. Antrenorul lui Dinamo nu a ratat ocazia de a merge la meci şi a dezvăluit că îi va urmări pe Gică Hagi şi pe Jose Mourinho.

Zeljko Kopic a fost surprins la intrarea pe Arena Naţională. Antrenorul lui Dinamo a venit însoţit, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, de Andrei Nicolescu, administratorul special al trupei din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Zeljko Kopic a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor care au scris istorie pentru fotbalul românesc, şi în special la adresa lui Gică Hagi. De asemenea, întrebat pe cine va urmări din cealaltă echipă, antrenorul lui Dinamo a recunoscut că va fi cu ochii pe Jose Mourinho.

„Ştiu multe despre ei, mult respect. Va fi o bucurie să-i vedem pe teren. (N.r. Ce te-a făcut să vii aici) Am un respect deosebit pentru ei, pentru toţi aceşti jucători, pentru fotbalul românesc, şi pentru toate legendele care vor fi aici. Hagi este acest tip de jucător, care conectează totul pe teren. De cealaltă parte, îl voi urmări pe Mourinho”, a declarat Zeljko Kopic, pentru AntenaSport.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:41

„Unde e adevărul?” Mihai Stoichiță a răbufnit înainte de România – Ucraina! Comparație între tricolori și naționala Scoției

21:28

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia! Doi titulari s-au accidentat în victoria categorică cu Croaţia

21:26

Noul antrenor de la Brighton a intrat în istoria Premier League! Recordul fabulos doborât de Fabian Hurzeler

21:24

Italia – Albania LIVE TEXT, ora 22:00. Campioana en-titre îşi începe misiunea infernală de a-şi apăra trofeul. Echipele de start

21:14

România, singura națională care a învins Elveția în ultimele 15 meciuri! Cum arată parcursul selecționatei lui Murat Yakin

20:43

„Eu sunt vinovatul!” Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția! Ce le-a spus jucătorilor, la pauză

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și