Închide meniul
EXCLUSIV

„Îl voi urmări pe Mourinho!” Zeljko Kopic, pe Arena Naţională la meciul de adio al „Generaţiei de Aur”

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2024, 19:29

Reclamă
„Îl voi urmări pe Mourinho! Zeljko Kopic, pe Arena Naţională la meciul de adio al „Generaţiei de Aur

eljko Kopic, pe Arena Naţională la meciul de adio al "Generaţiei de Aur"

Zeljko Kopic, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Zeljko Kopic va fi prezent pe Arena Naţională, la meciul de adio al „Generaţiei de Aur”. Antrenorul lui Dinamo nu a ratat ocazia de a merge la meci şi a dezvăluit că îi va urmări pe Gică Hagi şi pe Jose Mourinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de retragere al „Generaţiei de Aur” se va desfăşura pe Arena Naţională, în această seară, de la ora 20:30. Duelul care va umple Arena Naţională va fi în format live text, pe AS.ro.

Zeljko Kopic, pe Arena Naţională la meciul de adio al „Generaţiei de Aur”

Zeljko Kopic a fost surprins la intrarea pe Arena Naţională. Antrenorul lui Dinamo a venit însoţit, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, de Andrei Nicolescu, administratorul special al trupei din Ştefan cel Mare.

Zeljko Kopic a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor care au scris istorie pentru fotbalul românesc, şi în special la adresa lui Gică Hagi. De asemenea, întrebat pe cine va urmări din cealaltă echipă, antrenorul lui Dinamo a recunoscut că va fi cu ochii pe Jose Mourinho.

„Ştiu multe despre ei, mult respect. Va fi o bucurie să-i vedem pe teren. (N.r. Ce te-a făcut să vii aici) Am un respect deosebit pentru ei, pentru toţi aceşti jucători, pentru fotbalul românesc, şi pentru toate legendele care vor fi aici. Hagi este acest tip de jucător, care conectează totul pe teren. De cealaltă parte, îl voi urmări pe Mourinho”, a declarat Zeljko Kopic, pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă 4

Zeljko Kopic este cu gândul şi la returul barajului de menţinere în prima ligă, pe care Dinamo îl va disputa luni, cu Csikszereda. În duelul tur, „câinii” s-au impus cu 2-0, graţie „dublei” lui Dennis Politic.

Gică Hagi, mesaj înaintea meciului de adio al Generaţiei de Aur

Gică Hagi e optimist înaintea meciului e adio al Generaţiei de Aur. Într-o conferinţă de presă, „Regele” a declarat că România poate ajunge în viitor într-o semifinală de Campionat Mondial sau European.

Sigur că se putea şi am fost foarte aproape să ajungem acolo sus, unde ne doream şi unde toţi eram convinşi că putem ajunge. Dar cred eu că această generaţie a făcut performanţe foarte mari, pentru că în 10 ani a ajuns la 5 turnee finale mondiale şi europene. Aşa că pentru fotbalul românesc este ceva extraordinar. Noi n-am trecut de acel sfert de finală, am lăsat loc de bună ziua, şi vrem să o facă cei tineri. Au şi ei loc unde să se ducă mai sus. Pentru că, de exemplu, cei de la Steaua care au câştigat Cupa Campionilor, ce putem noi să mai facem mai mult de atât?

Reclamă

Timpul s-a scurs, au trecut ani mulţi… sunt amintiri frumoase de care ne face plăcere să vorbim. Acea echipă naţională avea talent, cum au toate echipele naţionale din toate generaţiile, dar naţionala noastră cred că a avut ceva special. Deci ce face diferenţa între foarte mulţi jucători talentaţi? O face cel care se trezeşte mai devreme dimineaţă, care e motivat, care are ambiţie, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

13:00

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIubita lui Jude Bellingham a făcut senzaţie în lenjerie intimă: „Bună dimineaţa din acest oraş romantic!”
Citește și