Închide meniul

George Pușcaș e pe val în Italia! Atacantul român a reuşit o dublă de senzaţie pentru Pisa

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2022, 19:30 / Actualizat: 18 aprilie 2022, 20:52

George Pușcaș e pe val în Italia! Atacantul român a reuşit o dublă de senzaţie pentru Pisa

George Pușcaș e împrumutat la Pisa de la Reading

Hepta

George Pușcaș marchează pe bandă rulantă de când s-a transferat la Pisa. Atacantul român și-a trecut în cont o dublă de senzaţie, în meciul cu Como, din etapa a 35-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: George Puşcaş a reuşit să marcheze o „dublă” în victoria obţinută de Pisa cu 3-1 în faţa celor de la Pisa.

Apărarea oaspeților a fost depășită de o minge lungă, balonul a ajuns la un jucător de la Pisa, care l-a servit ideal pe George Pușcaș.

George Pușcaș, un nou gol pentru Pisa

Atacantul român a finalizat acțiunea cu un șut cu piciorul drept la care portarul lui Como n-a mai putut interveni.

Reclamă

George Pușcaș e titular la Pisa, alături de Marius Marin, fostul căpitan al României U21.

Pentru Pușcaș a fost al șaselea gol în 14 meciuri de când s-a transferat la Pisa, în luna ianuarie. Românul are în cont și un assist.

Pisa era pe locul al patrulea în Serie B înaintea meciului. Echipa românilor Pușcaș și Marin se luptă pentru promovarea în primul eșalon din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Pușcaș a venit la Pisa în iarnă

George Puşcaş a fost împrumutat la Pisa de la Reading, în iarnă, şi poate juca, sezonul viitor în Serie A. Italienii au opţiunea de a-l cumpăra cu 5 milioane de euro, la vară, dacă obţin promovarea. Puşcaş a mai jucat în trecut pentru italienii de la Inter, Bari, Benevento, Novara şi Palermo.

Atacantul român are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro, potrivit Transfermark, de două ori mai puţin decât avea în 2019.

Recomandări
  • George Pușcaș e pe val în Italia
  • Atacantul român a marcat din nou pentru Pisa

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv Vezi toate știrile
Citește și