Închide meniul

George Ţucudean, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a lăsat de fotbal. „Ajunsesem să-mi iau pulsul după fiecare sprint. Antrenorii credeau că am ceva la cap”

Reclamă

Publicat: 13 august 2021, 14:12

George Ţucudean, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a lăsat de fotbal. „Ajunsesem să-mi iau pulsul după fiecare sprint. Antrenorii credeau că am ceva la cap

George Ţucudean, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a lăsat de fotbal

AS.ro

George Ţucudean a avut mari probleme cu inima. A decis să nu mai rişte şi să îşi pună ghetele în cui. Vestea a fost una surprinzătoare chiar şi pentru coechipierii şi antrenorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ţucudean, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a lăsat de fotbal

Ţucudean a suferit, la începutul anului 2019, o operație pe inimă la o clinică din Viena. La numai câteva luni distanţă, a trecut din nou prin mari emoţii şi a mai fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Toți doctorii mi-au spus că pot să joc liniștit fotbal, însă mintea mea nu a mai vrut. Prietenii, colegii, antrenorii credeau că am ceva la cap.

Ajunsesem ca, după fiecare sprint, să-mi iau pulsul. Aveam meciuri în care marcam și îmi spuneam că pot să ies la pauză„, a declarat George Ţucudean pentru playsport.ro.

Chiar şi tatăl lui George Ţucudean a fost nevoit să ia o decizie similară. Şi el a renunţat la fotbal din cauza unei afecţiuni cardiace (sindromul WPW).

Reclamă

Acum, cu problema mea, tata și-a făcut curaj și și-a rezolvat și el problema de sănătate. Nu l-am crezut și nu l-am înțeles până când nu am început să am și eu problemele astea. Doctorul i-a spus că poate să moară acasă sau când aleargă după tramvai„, a dezvăluit fostul campion al României.

George Țucudean s-a retras pe un domeniu de vis după ce a renunțat la fotbal. Merge la vie și degustă vinul, în cramă, alături de bunicul lui milionar și un renumit specialist adus din Italia. Acolo va ridica și un castel. Încet încet va prelua toate afacerile familiei.

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt fericit cu ce fac, da! Eu știu că tot aici ajungeam și am făcut trecerea mult mai rapid. Am mentori buni și fur meserie de la ei. Trebuie să ai oameni buni și să fii prezent când sunt perioadele impotante: de stropit, de cules„, a declarat George Țucudean pentru AS.ro, în octombrie 2020.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Mama lui George Ţucudean a încetat din viaţă în acest an

În luna aprilie, George Ţucudean a trecut prin clipe îngrozitoare. Mama fostului atacant de la CFR Cluj a încetat din viaţă. Corina Ţucudean suferea de o boală incurabilă.

Fiica lui Gheorghe Cozma, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Arad, a pierdut lupta cu boala.

Suntem alături de familiile Cosma şi Ţucudean, în aceste clipe triste când îşi iau rămas-bun de la Corina Ţucudean. Odihnească-se în pace„, a transmis atunci UTA Arad, clubul la care şi-a început cariera George Ţucudean.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și