Închide meniul

George Ţucudean, mesaje de condoleanţe de la întreaga lume a fotbalului. "Suntem cu toţii alături de tine!". Fostul internaţional, în doliu!

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2021, 7:24

Reclamă
George Ţucudean, mesaje de condoleanţe de la întreaga lume a fotbalului. "Suntem cu toţii alături de tine!". Fostul internaţional, în doliu!

Profimediaimages

George Ţucudean a înscris 3 goluri în tricoul naţionalei României

La anunţul veştii, cluburile pentru care a activat arădeanul au ţinut să îi transmită mesaje de încurajare. UTA, CFR Cluj şi Viitorul au reacţionat şi şi-au manifestat susţinerea pentru fostul atacant!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui George Ţucudean a pierdut lupta cu boala

"Fii puternic, George Țucudean! Suntem cu gândul la fostul atacant al echipei noastre, George Țucudean, după plecarea timpurie la cele veșnice a mamei sale. George, la fel cum ne bucuram odinioară împreună de golurile tale memorabile, suntem și acum cu toții alături de tine în aceste momente grele! Suflarea CFR-istă transmite sincere condoleanțe întregii familii!", a fost mesajul postat de CFR Cluj pe pagina de Facebook. 

Ţucudean a cucerit trei titluri în tricoul grupării din Gruia. Şi echipa lui Gică Hagi a reacţionat. George a făcut-o campioană pe Viitorul în 2017.

"FC Viitorul Constanța este alături de fostul jucător al echipei ⚫ , George Țucudean, care trece prin momente dificile după decesul mamei sale! Condoleanțe familiei!", se anunţă în comunicatul clubului de la malul mării.

Reclamă
Reclamă 4

"Suntem alături de familiile Cosma şi Ţucudean, în aceste clipe triste când îşi iau rămas-bun de la Corina Ţucudean. Odihnească-se în pace", a transmis şi UTA Arad, clubul la care şi-a început cariera George Ţucudean.

Nici fanii dinamovişti nu l-au uitat pe jucătorul care a fost nevoit să se retragă din activitate la numai 29 de ani, din cauza unor probleme la inimă.

Reclamă

"SUNTEM LANGA TINE, GEORGE TUCUDEAN! Pe noi, Cainii, ne-a incercat Dumnezeu de-a lungul timpului… Nu ne imaginam ce simti, insa stim ce e durerea si vrem sa stii ca suntem langa tine. Suntem cu sufletul si spiritul langa tine, Caine!", au postat cei de la DDB Bucureşti.

Corina Țucudean era fiica unuia dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Arad, Gheorghe Cozma. A fost căsătorită cu Marius Țucudean, unul dintre jucătorii emblematici ai echipei UTA. 

Familia lui George Ţucudean are afaceri care se ridică la zeci de milioane de euro. Deține un hotel de cinci stele, o firmă de mobilă şi 60 de hectare de vie în apropiere de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

11:23

„Domnul Becali să negocieze!” Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

10:46

„Ar fi o greşeală dacă am face asta!” Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

10:04

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și