Închide meniul

Germania, Belgia şi Olanda vor organizarea Cupei Mondiale din 2027. Women`s Finalissima 2023, Anglia – Brazilia, e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2023, 13:11

Germania, Belgia şi Olanda vor organizarea Cupei Mondiale din 2027. Women`s Finalissima 2023, Anglia – Brazilia, e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Germania, Belgia şi Olanda vor organizarea Cupei Mondiale din 2027

Alexandra Popp, în timpul unui meci / Profimedia Images

Germania, Belgia şi Olanda vor organizarea Cupei Mondiale din 2027. Preşedintele Federaţiei germane de fotbal (DFB), Bernd Neuendorf, a afirmat că organizaţia pe care o conduce va depune toate eforturile pentru a obţine organizarea Cupei Mondiale de fotbal feminin din 2027, în cadrul candidaturii comune cu Belgia şi Olanda, informează agenţia DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neuendorf a precizat că desemnarea drept gazdă anul viitor, de către organismul conducător FIFA, ar fi extrem de importantă pentru DFB, dar şi o „enormă bucurie”. Oficialul german a citat euforia generată în Anglia de găzduirea Campionatului European feminin de anul trecut.

Germania, Belgia şi Olanda vor organizarea Cupei Mondiale din 2027

„Vom face promovare, de asemenea, în afara Europei. Suntem foarte hotărâţi să abordăm problema într-un mod bun – internaţional şi în întreaga lume”, a subliniat el.

DFB şi federaţiile din Belgia şi Olanda au fost primele care şi-au depus oficial candidatura la FIFA, luna trecută. Dar se aşteaptă ca ele să se confrunte cu o concurenţă acerbă din partea unor ţări precum Brazilia, Statele Unite şi Arabia Saudită, care şi-au manifestat la rândul lor interesul.

Cupa Mondiala feminină din 2023 are loc în această vară în Australia şi Noua Zeelandă. Germania a găzduit Cupa Mondială feminină în 2011 şi a câştigat de două ori turneul, în 2003 şi 2017. Olanda a găzduit la rândul ei EURO feminin în 2017.

Reclamă

Anul viitor, Germania va fi gazda Campionatului European masculin de fotbal.

Women`s Finalissima 2023 e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Anglia – Brazilia, Women`s Finalissima 2023, e LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Partida se va disputa pe 6 aprilie, de la ora 21:45, pe stadionul Wembley. Meciul le aduce la start pe deţinătoarea trofeului UEFA Women’s Euro 2022 şi echipa care a cucerit Copa America Feminina 2022.

Meciul este organizat de UEFA şi CONMEBOL şi urma să fie organizat în perioada 13-25 februarie 2023, fiind reprogramat pe 6 aprilie. Anglia s-a calificat la prima ediţie a Women`s Finalissima, după ce a bătut Germania, cu 2-1, în prelungirile finalei EURO 2022. Duelul s-a disputat pe Wembley, în faţa a 87.192 spectatori, un record european pentru fotbalul feminin. Biletele pentru partida din Londra au fost deja vândute, anunţul fiind făcut de UEFA, pe 10 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

Selecao a ajuns la meciul de pe 6 aprilie, care e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, după ce a cucerit Copa America Feminina, după o victorie contra Columbiei, 1-0, în ultimul act. Acesta a fost al optulea trofeu al Braziliei, din cele nouă ediţii disputate. Sud-americancele se vor duela cu britanicele pentru a patra oară, iar cele din urmă conduc cu 2-1 la „directe”.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și