Închide meniul

Gest impresionant făcut de un jucător din naţionala României. Donaţie uriaşă pentru renovarea spitalelor. "Depășește sumele plătite de firme mari, milionari și branduri"

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 8:36

Gest impresionant făcut de un jucător din naţionala României. Donaţie uriaşă pentru renovarea spitalelor. "Depășește sumele plătite de firme mari, milionari și branduri"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dragoş Grigore a făcut o donaţie remarcabilă

  • Fotbalistul a făcut o donaţie uluitoare
  • S-a oferit să ajute din cantonamentul echipei de club

Dezvăluirile au fost făcute chiar de vedeta care se ocupă de campania "Spitale publice din bani privaţi". Jucătorul lui Ludogoreţ l-a sunat pe Maticiuc din cantonament, iar soţia lui a virat suma uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Grigore, donaţie de 20.000 de euro pentru "Spitale publice din bani privaţi"

"'- Salut, numele meu este Dragoș Grigore, și am numărul tău de la Marius Nicolae (n.r. Marius Niculae).'

 Așa și-a început mesajul jucătorul echipei naționale. Apoi mi-a spus că își dorește sa doneze pentru #spitalepublicedinbaniprivati, inițiativa mea de a renova spitale de stat. Mi-a spus că este dorința lui și a soției sale și ca ea se va ocupa de donație el fiind în cantonament. Câteva ore mai târziu aveam în cont 20.000 de euro de la ei. 20.000! După Bendeac care a donat în decembrie 100.000, familia Grigore depășește și ea donații făcute de firme mari, milionari și branduri.

Reclamă

Am început să mă gândesc ce înseamnă pentru mine echipa națională. Mi-ar plăcea să îi văd alături pe Dragoș Grigore, Marius Nicolae și Adrian Mutu pe care l-am cunoscut într-un club și mi-a spus ca a doua zi cum se trezește vine cu mine sa joace fotbal cu copiii mei de la orfelinat. O echipă națională care au făcut pentru țară și lucruri nelegate de profesia din care au trăit.

I-am scris lui Dragoș:
  '- Pot povesti asta?
   – Cum vrei tu…nu țin neaparat dar nici nu ma deranjează dacă spui… Ne place sa facem bine în liniște.'
  Da, oamenii ăștia există . L-am convins apoi cât de important este sa mă lase sa povestesc. Acest exemplu sa fie cunoscut. Poate alții îl vor urma, fie și doar printr-un sms la 8845 cu textul "FACEM" pentru ăia 2 euro lunari. A acceptat.

Reclamă

Dragoș Grigore face parte din adevărata ECHIPĂ NAȚIONALĂ. Știu dragul meu Dragoș că îți place sa faci "binele în liniște", iartă-mă că nu te las de data asta și că am să strig cat am sa pot de tare. Iar voi ați face bine sa dați share. Sa audă toată țara, să preia ziarele știrile care contează. Mulțumesc. Și lui și vouă", a transmis Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.

De Sărbători, au contribuit cu sume importante şi Ilie Năstase şi Ion Ion Ţiriac. Aceştia au fost colindaţi de Codin Maticiuc şi s-au arătat dispuşi să ajute. S-au strâns atunci, în total, 28.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:44
Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!” Mesaj direct pentru Ianis Hagi