Închide meniul

Gest uriaş! Benny Adegbuyi a preluat modelul lui Cătălin Moroşanu. Ce a făcut cu banii de pe mănuşile cu care i-a dat KO lui Badr Hari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 12:17

Gest uriaş! Benny Adegbuyi a preluat modelul lui Cătălin Moroşanu. Ce a făcut cu banii de pe mănuşile cu care i-a dat KO lui Badr Hari

Facebook Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi, ajutor pentru un copil de 16 ani

Benny şi-a scos la licitaţie mănuşile cu care a obţinut victoria carierei, iar o parte dintre banii strânşi au ajuns la un copil de 16 ani. Acesta face eforturi uriaşe pentru a-şi construi o casă. Are nu mai puţin de 11 fraţi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny Adegbuyi a sărit în ajutorul unui tânăr după victoria cu Badr Hari

"Vouă vă vine să credeți? Are 16 ani și a început să-si construiască singur o casă de la zerooo!!! Georgică are 16 ani, e cel mai mic dintre cei 12 frați ai familiei, un copil care provine dintr-un mediu foarte sărac, dar care nu l-a împiedicat să gândească la nivel mare.

A strâns bani cărând bălegar și din diverse treburi prin vecini. Oamenii de bine l-au sprijinit. Am aflat despre povestea lui și am mers să vorbesc cu el. Incredibil! Copilul de 16 ani este un bărbat în toată regula. Mi-a dat o lecție despre ambiție, voință și putere cum nici pe ringul de kickbox n-am văzut. 

Asta m-a motivat și mai mult să-i întind o mână de ajutor, nu că ar fi cerut ajutorul cuiva. Am decis ca o parte din banii pe care i-am primit din licitația mănușilor să fie folosiți pentru finalizarea construcției casei lui Georgică. Am cumpărat materiale care să-l ajute să-și termine căminul care-i va deveni acasă. 

Reclamă

Când vă gândiți că vă e greu, mergeți pe "ringul" lui George și mai puneți o cărămidă la visul unui copil și luați-vă în plex "pumnul" realității. P.S. Aș putea să pariez că o sa-și facă o vilă cu piscină, în cele din urmă. Mulțumesc RoDrift pentru ajutorul cu transportul", a postat Benny Adegbuyi.

Cătălin Moroşanu i-a cumpărat o casă "călăreţului" Sergiu

Bun prieten cu Benny Adegbuyi, Cătălin Moroşanu a impresionat în acest an. L-a ajutat pe tânărul care a mers călare 40 de kilometri, până la maternitatea din Iași, ca să-și vadă copilul nou-născut. I-a luat acestuia o casă nouă și l-a scăpat de vechea locuință de doar 6 metri pătrați.

De mai puțin de două săptămâni a avut nevoie Moroșanu pentru a strânge banii necesari. Cel mai popular luptător român a strâns, din donații, 42.600 de euro. Luptătorul a dezvăluit și cum a făcut rost de atâția bani într-un timp record.

Reclamă 4 / 0/3

Le mulțumesc românilor care au donat. Băi, erau donații de 15 euro, 20 euro. Din puținul lor, aștia au donat cel mai mult! Românii, ăștia săraci, ăștia au donat cel mai mult”, a spus Cătălin Moroșanu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și