Închide meniul

Gestul radical făcut de soţul frumoasei Vlăduţa Lupău imediat după nuntă. Detalii neştiute legate de vedetă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 12:16

Gestul radical făcut de soţul frumoasei Vlăduţa Lupău imediat după nuntă. Detalii neştiute legate de vedetă

Servus Cluj

Vlăduţa Lupău, în timpul unui eveniment

"Da, am tatuaj aici. E chipul ei. Acum doi ani l-am făcut, când ne-am și căsătorit", a spus Adrian Rus, citat de prosport.ro.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rus vrea să îşi trimită copilul la academia lui Gică Hagi şi dezvăluie alte informaţii despre Vlăduţa Lupău. 

"Dacă aș avea un copil acum și să-l duc la fotbal nu l-aș duce decât la Viitorul Constanța. Acolo mi se pare că de la o vârstă fragedă se dau șanse, contează doar calitățile jucătorului. Dar în rest nu l-aș duce în România. Pentru ce să-l duc, să fie sclavul altora? Soția mea e disperată să-l ducă la fotbal. A zis că dacă vom avea un băiețel de la 10 ani o să-l ducă la Paris Saint Germain. Să ajungă precum Neymar și Mbappe. Sunt visuri! 100% va avea mai multe șanse decât am avut eu și-l voi sprijini.

Ei îi place să se uite la Neymar, Ronaldo, Messi, dar nu înțelege că ei nu se nasc în România asemenea jucători. Ea ține cu CFR Cluj din România. Se uită la toate meciurile CFR-ului, se uită la Adiță (n.r. nașul lor Adi Păun). Din afară îi place PSG. E topită după Neymar, îi place cel mai mult", a mai spus Rus.  

Vlăduţa Lupău a cântat pentru campioana CFR

Fotbaliştii sunt înnebuniţi după melodiile celei mai sexy cântăreţe de muzică populară de la noi. Unul singur a reusit să o şi cucerească! Adrian Rus, omul cu trei titluri la Cluj.

Reclamă

Vladuţa Lupău a cântat pentru Dan Petrescu şi Deac la petrecerile de titlu. Soţul ei a fost portar la CFR. Adrian Rus s-a retras astă vară, dupa ce a ieşit campion pentru a treia oară cu CFR. E dispusă să cânte şi pentru marii rivali ai soţului său.

"Cânt şi la FCSB dacă mă cheamă, cânt şi la Craiova. Fotbaliştii, să zic, de la fiecare echipă din România îmi ascultă muzica prin vestiare, autocare, când câştigă meciuri", a spus Vlăduţa Lupău.

Vlăduţa a lansat o melodie de Crăciun şi l-a convins şi pe Rus să apară în videoclip.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Rus e soţul frumoasei Vlăduţa Lupău
  • Gestul făcut de fostul jucător de la CFR

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și