Închide meniul

Gestul radical făcut de soţul frumoasei Vlăduţa Lupău imediat după nuntă. Detalii neştiute legate de vedetă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 12:16

Gestul radical făcut de soţul frumoasei Vlăduţa Lupău imediat după nuntă. Detalii neştiute legate de vedetă

Servus Cluj

Vlăduţa Lupău, în timpul unui eveniment

"Da, am tatuaj aici. E chipul ei. Acum doi ani l-am făcut, când ne-am și căsătorit", a spus Adrian Rus, citat de prosport.ro.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rus vrea să îşi trimită copilul la academia lui Gică Hagi şi dezvăluie alte informaţii despre Vlăduţa Lupău. 

"Dacă aș avea un copil acum și să-l duc la fotbal nu l-aș duce decât la Viitorul Constanța. Acolo mi se pare că de la o vârstă fragedă se dau șanse, contează doar calitățile jucătorului. Dar în rest nu l-aș duce în România. Pentru ce să-l duc, să fie sclavul altora? Soția mea e disperată să-l ducă la fotbal. A zis că dacă vom avea un băiețel de la 10 ani o să-l ducă la Paris Saint Germain. Să ajungă precum Neymar și Mbappe. Sunt visuri! 100% va avea mai multe șanse decât am avut eu și-l voi sprijini.

Ei îi place să se uite la Neymar, Ronaldo, Messi, dar nu înțelege că ei nu se nasc în România asemenea jucători. Ea ține cu CFR Cluj din România. Se uită la toate meciurile CFR-ului, se uită la Adiță (n.r. nașul lor Adi Păun). Din afară îi place PSG. E topită după Neymar, îi place cel mai mult", a mai spus Rus.  

Vlăduţa Lupău a cântat pentru campioana CFR

Fotbaliştii sunt înnebuniţi după melodiile celei mai sexy cântăreţe de muzică populară de la noi. Unul singur a reusit să o şi cucerească! Adrian Rus, omul cu trei titluri la Cluj.

Reclamă

Vladuţa Lupău a cântat pentru Dan Petrescu şi Deac la petrecerile de titlu. Soţul ei a fost portar la CFR. Adrian Rus s-a retras astă vară, dupa ce a ieşit campion pentru a treia oară cu CFR. E dispusă să cânte şi pentru marii rivali ai soţului său.

"Cânt şi la FCSB dacă mă cheamă, cânt şi la Craiova. Fotbaliştii, să zic, de la fiecare echipă din România îmi ascultă muzica prin vestiare, autocare, când câştigă meciuri", a spus Vlăduţa Lupău.

Vlăduţa a lansat o melodie de Crăciun şi l-a convins şi pe Rus să apară în videoclip.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și