Închide meniul

Gheorghe Mulţescu, prima reacţie după ce a plecat de la Dinamo. "Ce să le reproșez eu jucătorilor? Atâta pot, săracii!" Mesaj pentru Dusan Uhrin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 7:04 / Actualizat: 31 mai 2022, 19:57

Gheorghe Mulţescu, prima reacţie după ce a plecat de la Dinamo. "Ce să le reproșez eu jucătorilor? Atâta pot, săracii!" Mesaj pentru Dusan Uhrin

AS.ro

Gheorghe Mulţescu şi-a explicat decizia de a demisiona de la Dinamo

Mulţescu a plecat de la Dinamo după eşecul cu Astra din turul semifinalelor Cupei României, la doar o lună de la instalare. „Smurdul” şi-a explicat decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mulţescu: „N-am avut timp, n-am avut noroc”

„Din cauza rezultatelor slabe. Pe antrenori îi țin rezultatele. Pe mine nu m-au ținut de data asta. Lipsa rezultatelor înseamnă că trebuia să plec. N-am avut timp, n-am avut noroc, n-am avut din ce să aleg sau n-am avut eu inspirație mai mare. Au fost accidentări, suspendări și ghinioane.

Ce să mai zic dacă am ajuns să ne scoatem mingea din poartă… din poarta adversă vreau să spun. Ne-am scos un gol ca și marcat la foarfeca aia lui Blejdea în Nemec. Parcă e blestem, ghinion. Am avut 70-72 la sută posesie și patru, cinci ocazii. Am dominat și am pierdut. Și cum fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii sau posesie, plec. Las pe altul mai inspirat și mai norocos„, a spus Mulţescu, potrivit fanatik.ro.

Gheorghe Mulţescu: „Jucătorii sunt într-un stres cumplit, sub o presiune imensă”

Mulţescu a avut un mesaj pentru noul antrenor al lui Dinamo, Dusan Uhrin, şi a recunoscut că îşi reproşează că a fost prea credul când a acceptat un nou mandat în „Ştefan cel Mare”.

„Mie îmi reproșez că am fost prea credul. Am crezut că pot să fac mai mult decât s-a dovedit că am făcut. Și crede-mă că am făcut tot ce am știut, tot ce am considerat că va fi benefic echipei. Iar jucătorilor… ce să le reproșez eu jucătorilor?! Atâta pot, săracii! Au vrut, dar n-au putut.

Reclamă

Recunosc că am avut așteptări mai mari de la anumiți jucători. Am fost sigur că pot să-i capacitez, dar sunt și ei într-un stres cumplit, sub o presiune imensă. Am clacat împreună. Eu plec, ei rămân să salveze ce mai este de salvat.

Uhrin este un profesionist adevărat, dar trebuie să știe că îl așteaptă o perioadă cumplit de grea”, a mai spus Gigi Mulţescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gheorghe Mulţescu a demisionat de la Dinamo
  • Dusan Uhrin, noul antrenor al „câinilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și