Închide meniul

Gică Craioveanu trece prin momente dificile în Madrid. "Este inuman, am crezut că Spania are unul dintre mai bune sisteme medicale"

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 5:18

Gică Craioveanu trece prin momente dificile în Madrid. "Este inuman, am crezut că Spania are unul dintre mai bune sisteme medicale"

El Mundo Deportivo

Gică Craioveanu, pus la grea încercare în timpul pandemiei

  • Gică Craioveanu este izolat la domiciliu în Madrid
  • Fostul internațional, luat prin surprindere de problemele cu care se confruntă spaniolii
  • Craioveanu se așteaptă la alte două luni în care competițiile vor fi întrerupte

Aflat în carantină de mai bine de două săptămâni, fostul atacant de la Real Sociedad, Villarreal și Getafe a început să-și piardă răbdarea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Craioveanu, pus la grea încercare în timpul pandemiei

Craioveanu le-a oferit un amplu interviu jurnaliștilor de la El Mundo Deportivo. Românul a explicat cum i s-a schimbat viața în această perioadă. 

"Sunt în Madrid și situația este inconfortabilă. Cei de la Netflix trebuie să-mi plătească o avere, la fel și cei de la Youtube pentru că ascult multă muzică. Sunt alături de copii și aceste momente ne-au prins chiar în mijlocul zonei afectate grav de coronavirus. În Spania și mai ales în Madrid este inuman. Nu mă așteptam să se întâmple asta aici, unde mereu am crezut că este unul dintre cele mai bune sisteme medicale din lume", a declarat fostul internațional.

Reclamă

Gică Craioveanu resimte din plin lipsa meciurilor. Totuși, nu se așteaptă ca vreo competiție să se reia până la vară.

"Sincer, văd alte două luni de pauză pentru că nu este stabilitate. Toată lumea își dorește ca fotbalul să revină, este unul dintre lucrurile care ne oferă bucurie. Trebuie să fie și o perioadă de pregătire pentru momentul în care competițiile se vor relua, chiar dacă este dificil. În luna iunie, România are play-off pentru Campionatul European. Cum va juca fără cei mai buni jucători? La fel va fi și în finala Cupei, dintre Athletic Bilbao și Real Sociedad. Mai bine să nu se joace decât să fie fără spectatori!", a concluzionat cel care a evoluat 11 ani în Spania.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO
Echipa naţională • 10 feb., 11:05
Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO: „Poate de asta vrea să se retragă!”
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga
Liga 1 • 9 feb., 10:08
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga: „Uitaţi-vă la Real şi Barcelona!”
Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1
Liga 1 • 8 feb., 17:39
„Nu văd pe nimeni să îi bată!” Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1