Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit ce poreclă a avut la echipa naţională: „Lăcătuş mi-a zis aşa! Când eram tânăr, eram egoist”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2022, 17:22

Gică Hagi a dezvăluit ce poreclă a avut la echipa naţională: „Lăcătuş mi-a zis aşa! Când eram tânăr, eram egoist

Gică Hagi a dezvăluit ce poreclă a avut la echipa naţională

Gică Hagi a scris istorie la naţionala României / as.ro

Gică Hagi a povestit cu ce poreclă s-a ales în perioada în care îmbrăca tricoul echipei naţionale. Cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative a surprins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De ce ţi-a pus Anghel Iordănescu porecla la naţională ‘Trompeta’?”, a fost întrebat Gică Hagi. Acesta a ţinut să anunţe că Marius Lăcătuş, legenda Stelei, i-a spus prima dată aşa.

Gică Hagi a dezvăluit ce poreclă a avut la echipa naţională

„Nu, Lăcă (n.r. Marius Lăcătuș) era cu astea. Probabil îi ceream mingea de multe ori, sau eu știu… Când eram tânăr, eram egoist, de asta probabil și de aceea am marcat mai multe goluri când eram mai tânăr.

După, am devenit mai pasator, dar când eram tânăr eram egoist, dădeam la poartă și de multe ori atacanții îmi cereau mingea. Lăcă, Lăcă mi-a zis aşa (n.r. „Trompeta”)”, a declarat Gică Hagi în podcast-ul „Da Bravo”.

„Regele” a dezvăluit şi care au fost jucătorii din Generaţia de Aur care era mereu pus pe glume.

Reclamă

„Ilie Dumitrescu, Ilie era… Ionuţ Lupescu avea asta. Ne mai spuneam… făceam de toate. Când stai 5 zile în cantonament, îţi dai seama”, a precizat Hagi.

Gică Hagi a avut un discurs răscolitor

Gică Hagi a avut un discurs răscolitor despre fotbalul românesc. Hagi continuă să creadă că fotbaliştii români au potenţial şi pot realiza lucruri uriaşe în fotbalul mondial.

Gică Hagi e de părere că România are la dispoziţie un nucleu de jucători care pot produce rezultate uriaşe.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred eu că nu poţi să găseşti 20 băieţi, doi pe post să te poţi să te lupţi cu oricare din lume. 100% (n.r. – are încredere în fotbalistul român)! Dacă n-aveţi încredere, înseamnă că trebuie să ne lăsăm şi atunci chiar înseamnă că avem o mare problemă.

Eu sunt optimist în sensul asta, pentru că chiar îi şi cunosc, în ultimii 10-12 ani… Aici am lucrat, îi cunosc foarte bine şi ştiu ce potenţial au. Important e să-i atingi, să găseşti, să-i aduci la potenţialul să dea maximum ce au mai bun, să creezi o echipă.

Nu accept niciodată că România n-are 22 de jucători foarte buni care să se bată cu cei mai buni. Se cheamă filozofie, identitate. Nu e uşor să construieşti această identitate, această mentalitate. Dacă nu există acest obiectiv, această strategie, nimic nu e valabil„, a declarat Gică Hagi pentru orangesport.ro.

Gică Hagi a dat exemplul naţionalei Danemarcei, care a reuşit să învingă Franţa în Liga Naţiunilor.

„Mie îmi e imposibil să cred că Danemarca poate avea copii mai buni sau fotbalişti mai buni decât ai noştri. Şi noi am jucat cu ei. Şi naţionala României a jucat acum doi, trei ani cu ei, au făcut 2-2 acolo.

Ei s-au dus în sus şi noi în jos ca rezultate. Cred că putem ajunge să avem o echipa naţională care să se bată cu cele mai bune echipe din Europa„, a mai spus Hagi.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și