Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit când a fost întrebat despre oferta lui Beșiktaș pentru ”perla” Enes Sali: ”Ne ducem în ridicol! Valoarea lui e mult mai mare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 februarie 2022, 17:41

Gică Hagi a răbufnit când a fost întrebat despre oferta lui Beșiktaș pentru ”perla” Enes Sali: ”Ne ducem în ridicol! Valoarea lui e mult mai mare!”

Gică Hagi este antrenorul celor de la Farul

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi a răbufnit când a fost întrebat despre oferta lui Beșiktaș pentru ”perla” Enes Sali

Gică Hagi a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă este adevărată oferta primită de la Beşiktaş Istanbul pentru Enes Sali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“E total fals, inclusiv suma. E ridicol. Am ajuns să ne ducem în ridicol. Din păcate, chiar aici am ajuns, nu că mamă, Sali, ce jucător mare, dar nici…Lucruri inventate, scoase, mă mir şi eu, care cred că sunt prima persoană care ştie cel mai bine. Lucruri scoase doar de dragul de a apărea”, a precizat Hagi.

”Regele” a mai afirmat că valoarea lui Sali este mai mare decât suma vehiculată pentru eventualul transfer.

“La Sali dacă îl vrea cineva să vină să discute directe, dar nu pe acea sumă. Sali e cu noi, sperăm să fie cu noi cât mai mult. Practic, o ştire total falsă, care nu are nicio legătură, nu ştiu ce s-a urmărit cu ea, ce se urmăreşte. Rămân câteodată mască la ce văd şi ce citesc.

Dar asta e, mergem înainte, face parte din jocul ăsta al fotbalului, dar totuşi vorbim de un copil, poate părinţii citesc. Cred că valoarea lui Sali e mult mai mare faţă de ce s-a scris şi faţă de clubul care l-a dorit care e club bogat, în Turcia. Iar în Turcia, din ce ştiu eu, cluburile sunt mult mai bogate”, a mai declarat Hagi.

Reclamă

Barcelona l-a lăudat pe Enes Sali după ce a scris istorie la națională

Barcelona nu l-a uitat pe Enes Sali. Trecut pe la celebra „La Masia”, puștiul de doar 15 ani a fost felicitat de clubul catalan după ce a scris istorie la naționala României.

Enes Sali a fost introdus de Mirel Rădoi în finalul meciului cu Liechtenstein, scor 2-0 pentru România, ultimul din grupa de preliminarii pentru CM 2022. La 15 ani și 264 de zile, jucătorul celor de la Farul a devenit cel mai tânăr internațional din istorie într-un meci oficial.

„Ce mândrie!”, a scris Barcelona pe contul oficial de Tweeter, după ce Sali a intrat în cărțile de istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Enes Sali a ajuns la La Masia după un trial al celor de la Barcelona susținut în Canada. El a stat un singur an în Catalonia, după care a ajuns în academia lui Gică Hagi de la Farul.

Enes Sali: „Este o onoare să debutez pentru România”

„Mă simt foarte bine, este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta, visam la asta de când eram mic și pot săă spun că este un vis îndeplinit. Am ales România pentru că era cea mai bună decizie și mă bucur.

Vreau să joc pentru România cât mai mult timp. Știam că sunt în lot, dar nu știam dacă o să joc. Sincer, am avut puține emoții, dar când am intrat în teren, nu mai aveam nimic. M-am simțit foarte bine, băieții m-au tratat foarte bine, este frumos.

E tristețe în vestiar, din păcate, nu ne-am calificat la baraj, dar trebuie să ținem capul sus și să mergem înainte. Ăsta e visul nostru (n.r.: să ajungă la un turneu final) și o să fac tot ce e în puterile mele să îndeplinesc acest vis. Trebuie să muncesc foarte mult”, a spus Enes Sali, la finalul meciului cu Liechtenstein

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și