Închide meniul

Gică Hagi, discurs răscolitor: „Nu cred că nu poţi să găseşti 20 de băieţi! Dacă nu, înseamnă că trebuie să ne lăsăm!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2022, 18:48

Gică Hagi, discurs răscolitor: „Nu cred că nu poţi să găseşti 20 de băieţi! Dacă nu, înseamnă că trebuie să ne lăsăm!

Gică Hagi a vorbit despre titlu

Gică Hagi este antrenorul celor de la Farul Constanţa | Profimedia

  • Gică Hagi, discurs răscolitor despre fotbalul românesc
  • Hagi continuă să creadă că fotbaliştii români au potenţial

Gică Hagi, discurs răscolitor despre fotbalul românesc. Hagi continuă să creadă că fotbaliştii români au potenţial şi pot realiza lucruri uriaşe în fotbalul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi e de părere că România are la dispoziţie un nucleu de jucători care pot produce rezultate uriaşe.

Gică Hagi, discurs răscolitor despre fotbaliştii români

Nu cred eu că nu poţi să găseşti 20 băieţi, doi pe post să te poţi să te lupţi cu oricare din lume. 100% (n.r. – are încredere în fotbalistul român)! Dacă n-aveţi încredere, înseamnă că trebuie să ne lăsăm şi atunci chiar înseamnă că avem o mare problemă.

Reclamă

Eu sunt optimist în sensul asta, pentru că chiar îi şi cunosc, în ultimii 10-12 ani… Aici am lucrat, îi cunosc foarte bine şi ştiu ce potenţial au. Important e să-i atingi, să găseşti, să-i aduci la potenţialul să dea maximum ce au mai bun, să creezi o echipă.

Nu accept niciodată că România n-are 22 de jucători foarte buni care să se bată cu cei mai buni. Se cheamă filozofie, identitate. Nu e uşor să construieşti această identitate, această mentalitate. Dacă nu există acest obiectiv, această strategie, nimic nu e valabil„, a declarat Gică Hagi pentru orangesport.ro.

Reclamă

Gică Hagi a dat exemplul naţionalei Danemarcei, care a reuşit să învingă Franţa în Liga Naţiunilor.

Mie îmi e imposibil să cred că Danemarca poate avea copii mai buni sau fotbalişti mai buni decât ai noştri. Şi noi am jucat cu ei. Şi naţionala României a jucat acum doi, trei ani cu ei, au făcut 2-2 acolo.

Ei s-au dus în sus şi noi în jos ca rezultate. Cred că putem ajunge să avem o echipa naţională care să se bată cu cele mai bune echipe din Europa„, a mai spus Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?”

Gică Hagi a avut un nou discurs manifest după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor. „Regele” anunţă că doar prin construcţie putem începe să avem rezultate şi să sperăm la o calificare la Euro 2024.

”Cred eu că suntem cu toţii lămuriţi în momentul de faţa că e o perioadă foarte grea în care am ajuns, cum am spus. Şi de data asta am văzut lucurile destul de bine, în ultimii doi ani tot v-am spus că e nevoie de o construcţie serioasă, foarte bună, cu toate că directorul tehnic de la naţională (n.r. Mihai Stoichiţă) n-a fost de acord, dar am dreptate, şi-a dat seama că am dreptate.

Şi numai în felul ăsta putem ajunge să fim competitivi, pentru că v-aţi lămurit cu toţii că suntem într-o perioadă foarte dificilă, grea. Trebuie să producem rezultate şi, ca să produci rezultate, trebuie să construieşti o echipă puternică la nivel european şi mondial, aşa cum am fost şi noi.

Practic, trebuie o construcţie foarte bună. În rest, pot veni rezultate, azi mai bune, mâine mai puţin bune, decepţii sau cum suntem în momentul de faţă. Cred că cu toţii ”plângem” pentru că nu convine la nimeni ce vedem şi cum arătăm noi ca ţară şi ne dorim să ne întoarcem unde am fost, cu cei buni. Dar, din păcate, s-a ajuns aici.

Eu nu mă aşteptam, eu v-am zis… nu v-am zis că o să cădem în groapă? Luaţi-le în spate şi o să vedeţi declaraţiile mele. Dacă am căzut în Liga a 3-a? Scuzaţi-mă, e un moment în care trebuie să ne trezim.

Pentru mine e dureros. Nu pentru mine, pentru toţi iubitorii fotbalului din România, dar e o realitate şi trebuie să avem puterea să găsim cauza şi să mergem înainte, să căutăm succesul. N-avem altă variantă… de a căuta succesul, să devii cel mai bun, nu există alta”, a spus Hagi, la orangesport.ro.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”