Închide meniul

Gică Hagi i-a sărit în ajutor unui fost mare internaţional, care a trecut prin momente critice. „Mi-a spus că eu şi Cruyff am fost idolii lui!”

Reclamă

Publicat: 11 august 2021, 16:50

Gică Hagi i-a sărit în ajutor unui fost mare internaţional, care a trecut prin momente critice. „Mi-a spus că eu şi Cruyff am fost idolii lui!

Gol incredibil marcat de una dintre "perlele" lui Gică Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Liţă Dumitru a emigrat în SUA pentru a-şi întreţine familia. El a povestit cum a ajuns chiar şi pe străzi în SUA, după ce a fost păcălit de un om de afaceri. Gică Hagi i-a sărit acum în ajutor fostului jucător al României de la CM 1970.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi l-a angajat pe Liţă Dumitru

„Gică Hagi mi-a spus de mult că are nevoie de mine ca scouter. Că pot merge la el să stăm de vorbă. Nu să-l ajut neapărat pe Hagi, ci pe copiii de la el. Am ajuns la concluzia că vom lucra împreună. În prima zi când ne-am văzut acum, de la 9 jumate până la 2 la prânz, am vorbit numai fotbal.

De la 1 august 2021 pot spune că lucrurile s-au așezat. Mi-a spus că mă ia pentru că eu și Cruyff am fost idolii lui. Am avut amândoi același idol, Cruyff. Mi-a spus că la vârsta și experiența mea pot avea un program lejer. Să stau la Constanța sau la Chiajna. Pot face același lucru în ambele orașe.

Să-l ajut acolo unde e nevoie. Să merg la meciuri la Liga 1 și ce văd să discutăm, să ajutăm copiii, că au nevoie de noi. Sfătuitor nu pot fi pentru Hagi, doar colaborator. Un fel de ajutor mai mult”, a spus Liță Dumitru la Gold FM.

Reclamă

Gică Hagi, despre obiectivul său la Farul: „Să devin cel mai bun”

Liţă Dumitru îl va sprijini pe Gică Hagi în noul său proiect. În această vară, Gică Hagi a anunţat că vrea să facă o echipă puternică la Farul Constanţa. Hagi a revenit ca antrenor al constănţenilor, după un an de pauză.

„Le mulțumesc tuturor care au contribuit la acest proiect, prin care rămâne un singur brand, o singură echipă, o singură echipă. Îi mulțumesc lui Ciprian pentru că a înțeles că acesta este singurul drum. Până acum era mai simplu, acum reprezentăm un oraș, toată Dobrogea. Fiecare suporter trebuie să fie mândru. Am o singură strategie, să devin cel mai bun. Asta vom încerca. Trebuie să facem o echipă mare, care să atace și după să se apere. Îmi place să câștigăm. Împreună putem deveni cei mai buni. Mă oblig să duc standardul de performanță la cel mai înalt nivel”, a spus Gică Hagi după unirea dintre Viitorul şi clubul din Liga a 2-a, Farul Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Hagi l-a angajat pe Liţă Dumitru
  • Ce au discutat cei doi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și