Închide meniul

Gică Hagi îşi freacă mâinile de fericire după ce a dat un tun financiar chiar şi în pandemie. "Aici totul se face cu cap!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 10:28

Gică Hagi îşi freacă mâinile de fericire după ce a dat un tun financiar chiar şi în pandemie. "Aici totul se face cu cap!"

Profimediaimages

"Dacă îi bate Barcelona la poartă?"

Constănţenii au semnat un contract de sponsorizare cu OMV Petrom şi vor putea depăşi astfel perioada neagră cu care se confruntă echipele din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a asigurat bugetul Viitorului

Hagi nu a fost deloc surprins de dorinţa oamenilor de afaceri de a băga bani în conturile Viitorului. Se aştepta să dea o lovitură importantp pe plan financiar.

"E normal să vină sponsori mari lângă noi, avem cea mai bună academie din ţară, avem cei mai buni juniori, an de an câştigăm campionate. E normal să atragem companiile mari! La FC Viitorul facem totul cu cap, este un proiect de succes. Investim în copii", a povestit Hagi pentru ziare.com

În urmă cu trei ani, Viitorul a câştigat titlul în Liga 1. În acest sezon a ratat in extremis calificarea în play-off. Echipa lui Gică Hagi se mai poate lupta doar pentru evitarea retrogradării.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și