Închide meniul

Gică Hagi îşi pierde golgheterul! Gabi Iancu a ajuns în Rusia. Echipa cu care va semna

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 ianuarie 2021, 6:03

Gică Hagi îşi pierde golgheterul! Gabi Iancu a ajuns în Rusia. Echipa cu care va semna

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Iancu lasă Liga 1 pentru a juca în Rusia

Dacă totul va fi ok la vizita medicală de azi, Iancu va semna un contract pe doi ani de zile, cu opțiune de prelungire pe încă unul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Iancu la un pas de a semna cu Ahmat Groznîi

Potrivit Fanatik, Iancu va juca pentru Ahmat Groznîi. Pentru echipa care ocupă locul 10 în campionatul Rusiei au mai jucat, în trecut, Florentin Petre, Andrei Mărgăritescu, Daniel Pancu, Gabriel Toje şi Gicu Grozav.

"Trebuie să facă vizita medicală, apoi testul Covid, ca să fie totul în regulă. Eu nu pot spune că transferul e făcut, pentru că sunt pățit. Până nu văd semnătura jucătorului și a celor două cluburi, nu e rezolvat", a declarat Gică Popescu pentru sursa citată.

"Lipsește Iancu din lot, dar la el e o problemă medicală combinată cu o mică ofertă, am vrut să-l și protejez puțin. Sunt șanse să plece săptămâna viitoare", spunea Rednic după jocul celor de la Viitorul din weekend. 

Iancu a fost la un pas să plece de la Viitorul și în vara trecută 

Gabriel Iancu trece prin una dintre cele mai bune perioade ale carierei. După ce în sezonul trecut a înscris pe bandă rulantă, atacantul a marcat 4 goluri şi în actuala editie.

Reclamă

Iancu a fost la un pas să plece de la Viitorul şi în septembrie, atunci când Al Ahli a oferit 800 de mii de euro pentru atacant.

Transferul a căzut după ce jucătorul a spus că vrea să rămână în România, pentru a nu pierde contactul cu echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și