Închide meniul

Gică Hagi l-a "trădat" pe Gigi Becali. Dorit de FCSB, Virgil Ghiţă va ajunge în Ungaria. Suma încasată de Viitorul în acest sezon şi transferul primit de Rednic

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2021, 16:17

Gică Hagi l-a "trădat" pe Gigi Becali. Dorit de FCSB, Virgil Ghiţă va ajunge în Ungaria. Suma încasată de Viitorul în acest sezon şi transferul primit de Rednic

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi l-a cedat pe Virgil Ghiţă la Ferencvaros

Fundaşul central al Viitorului, Virgil Ghiţă, în vârstă de 22 de ani, va juca la Ferencvasor, echipa care a reprezentat Ungaria în grupele Champions League, în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul va încasa 800.000 de euro de la Ferencvaros pentru Virgil Ghiţă

Fundaşul Viitorului şi al naţionalei de tineret îi va aduce lui Gică Hagi o sumă de transfer de 800.000 de euro, potrivit Fanatik. Ghiţă a fost dorit şi de FCSB, dar Gigi Becali a fost refuzat.

Ghiţă a jucat 13 etape în actualul sezon al campionatului pentru Viitorul, dar el a lipsit în ultimele două etape, cu FCSB şi Craiova. 

Înainte să îşi transfere căpitanul, Viitorul şi-a cedat şi golgheterul. Gabi Iancu a ajuns la Akhamat Grozny, a zecea clasată din campionatul Rusiei. Echipa patronată de Gică Hagi a încasat clauza de reziliere în valoare de 500.000 de euro.

Viitorul, transferuri de 3,6 milioane de euro, în actualul sezon

În actualul sezon, Viitorul i-a mai transferat pe Louis Munteanu la Fiorentina, pentru două milioane de euro, şi pe Rivaldinho la Cracovia, pentru 300.000 de euro. Suma totată intrată în conturi va ajunge la 3,6 milioane de euro, după plecarea lui Ghiţă.

Reclamă

Alexandru Măţan este următorul jucător care ar putea părăsi lotul pregătit de Mircea Rednic. Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani este cotat la 850.000 de euro.

"Vă aşteptam cu oferte! Veniti cu oferte, noi suntem dispusi sa discutam despre oricare jucători şi ne-am bucura ca după aceea să ieşiţi campioni cu jucătorii noştri", a spus Gică Popescu, după Craiova – Viitorul 1-1.

Viitorul l-a transferat pe Răzvan Grădinaru

Viitorul se ocupă şi de achiziţii. Astăzi, a fost prezentat Răzvan Grădinaru. Fostul fotbalist al lui FCSB are două titluri de campion în Liga 1. 

Reclamă 4 / 0/3

Grădinaru are 25 de ani şi a semnat un contract valabil până în vara lui 2022. Ultima dată, el a evoluat la Voluntari.

"Când am auzit de această oportunitate nici nu am stat să mă gândesc", a declarat Grădinaru pentru site-ul oficial al Viitorului.

Recomandări
  • Virgil Ghiţă are 22 de ani
  • Cât va primi Viitorul pentru el

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și