Închide meniul

Gică Hagi le răspunde contestatarilor lui Ianis: "E numărul 1 în România. Are multe oferte!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2020, 6:21

Gică Hagi le răspunde contestatarilor lui Ianis: "E numărul 1 în România. Are multe oferte!"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Gică Hagi spune că Ianis Hagi are mai multe oferte

Gică Hagi a spus că este mulțumit de evoluțiile pe care fiul său le-a avut la echipa antrenată de Steven Gerrard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Antrenorul lui Rangers este foarte mulţumit de Ianis şi lui îi place acolo. Acum Rangers are opţiunea de a-l cumpăra, totul depinde de ei, dar noi nu facem presiuni ca să ia o decizie!

Eu ştiu că el este numărul 1 din România şi are multe oferte. Am tot citit că până acum nu a confirmat, că a dezamăgit. A jucat cu Genk în Liga Campionilor şi la naţionala României în preliminarii. Apoi belgienii nu au mai apelat la el, nu ştiu de ce", a spus Gică Hagi pentru sursa mai sus citată.

Italienii îl văd pe Ianis Hagi la Lazio! ”Îndeplinește toate condițiile să joace în Serie A”

Italienii anunță de ce are Ianis Hagi șanse mari de a ajunge la Lazio. Jurnaliștii de la CalcioMercato 24 susțin că îndeplinește toate criteriile pentru a fi adus pe Olimpico, la echipa de pe locul 2 din Italia. Mai mult, el este dorit de Igli Tare.

"Ianis Hagi îndeplinește toate condițiile necesare pentru a juca la Lazio. Tânărul născut în 1998 a arătat-o la Rangers în acest sezon. Jucătorului îi place Lazio foarte mult", au scris cei de la CalcioMercato 24.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și