Închide meniul

Gică Hagi, pregătit să se judece la FIFA cu turcii. Suma uriaşă pe care o are de primit "Regele" după ce şi-a vândut golgheterul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 martie 2021, 12:15

Gică Hagi, pregătit să se judece la FIFA cu turcii. Suma uriaşă pe care o are de primit "Regele" după ce şi-a vândut golgheterul!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi nu a primit niciun ban după transferul lui Luckassen

Turcii încă nu au plătit suma de transfer şi nici nu par dispuşi să o facă. 800.000 de euro trebuia să primească fosta campioană a României după ce atacantul de 27 de ani a plecat de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul nu a primit banii pe Kevin Luckassen

Dan Petrescu a insistat pentru aducerea olandezului, dar între timp a fost demis. Potrivit ziare.com, Gică Hagi şi Gică Popescu sunt pregătiţi să apeleze la TAS pentru a primi banii care li se cuvin.

Lukassen era într-o formă de vis până să plece în Turcia. Marcase 9 goluri în cele 18 apariţii stagionale. La Kayserispor încă nu a reuşit să înscrie în cele 249 de minute în care a fost trimis pe teren.

Olandezul era văzut drept înlocuitorul perfect pentru Denis Alibec, cel care s-a accidentat grav şi are nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

Dan Petrescu a anunțat când va reveni Denis Alibec

Alibec s-a accidentat la jumătatea lunii ianuarie, iar Dan Petrescu a anunțat că internaţionalul român va reveni pe gazon în luna mai și ar mai putea prinde ultimele trei sau patru partide. Atacantul s-a operat în Spania.

Reclamă

"L-am antrenat foarte puțin, o săptămână, a jucat un meci și s-a rupt. Va mai juca în luna mai, când mai sunt vreo 3-4 meciuri.

Alibec are o vârstă, are un contract, eu îmi doresc din tot sufletul să joace măcar 3-4 meciuri pe final și să îi salveze pe final.

E o pierdere mare pentru preliminarii, sută la sută, e un jucător de valoare", a spus Petrescu după ce a plecat de la Kayserispor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Hagi a fost păcălit de turci
  • Câţi bani are de primit de la Kayserispor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și