Închide meniul

Gică Popescu a fost întrebat care sunt şansele ca FCSB să revină în Ghencea. Răspunsul tranşant al "Baciului". Ce echipă îşi doreşte să joace pe Stadionul Steaua

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2020, 7:35

Gică Popescu a fost întrebat care sunt şansele ca FCSB să revină în Ghencea. Răspunsul tranşant al "Baciului". Ce echipă îşi doreşte să joace pe Stadionul Steaua

Gică Popescu a fost pe noul Stadion Steaua

"Baciul" nu s-a ferit să discute şi despre şansele pe care le are FCSB pentru a juca pe noua "bijuterie" din Ghencea, care are o capacitate de 31.000 de locuri şi a costat peste 60 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB îşi doreşte să revină în Ghencea şi să joace pe Stadionul Steaua

Popescu a dezvăluit că, pentru a putea reveni în Ghencea, FCSB are nevoie de acordul generalilor din Ministerul Apărării. 

"Sincer, sunt puţin invidios că nu mai am 25 de ani să joc cu echipa naţională aici. Este un stadion superb, pe care Bucureştiul îl merita, clubul Steaua îl merita pentru că este cel mai important club ca istorie fotbalistică în România. 

E un proiect fantastic, un pas înainte pentru România. Ministerul Apărării este proprietarul stadionului…ce vor face cei de la MApN este alegerea dânşilor. Pentru a administra această arenă este nevoie de o sumă importantă de bani. Cred că trebuie găsită o formulă pentru a veni şi alte echipe, să se desfăşoare şi alte evenimente pentru a se produce bani", a declarat Gică Popescu.

Fostul jucător al Stelei este sigur că echipa Armatei, din liga a 3-a, şi-a trasat obiective măreţe.

Reclamă

"Probabil că cei de la Steaua au un plan să aducă echipa în prima ligă, după care să o califice în cupele europene şi să joace acolo. E normal ca pe un astfel de stadion să se joace meciuri…în primul rând ale echipei naţionale, pentru că eu mi-aş dori ca echipa naţională să revină în Ghencea şi să revină şi rezultatele bune. Poate este un talisman acest stadion. Repet, ţine de Ministerul Apărării cum îl vor gestiona pentru că ei sunt proprietari", a mai spus Popescu.

Nu doar FCSB visează că va juca pe Stadionul Steaua. Gardoş, Rusescu şi Dodel vor şi ei să fie acasă în Ghencea. Academica Clinceni s-ar putea muta acolo.

"M-aş bucura, până rezolvăm şi noi cel puţin problemele cu nocturna, să fim gazde acolo. Ar fi minunat şi suntem aproape", a spus Ilie Poenaru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Stadionul Steaua a fost inaugurat
  • Gigi Becali îşi doreşte ca FCSB să joace pe noua arenă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și