Închide meniul

Gică Popescu a fost întrebat care sunt şansele ca FCSB să revină în Ghencea. Răspunsul tranşant al "Baciului". Ce echipă îşi doreşte să joace pe Stadionul Steaua

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2020, 7:35

Gică Popescu a fost întrebat care sunt şansele ca FCSB să revină în Ghencea. Răspunsul tranşant al "Baciului". Ce echipă îşi doreşte să joace pe Stadionul Steaua

Gică Popescu a fost pe noul Stadion Steaua

"Baciul" nu s-a ferit să discute şi despre şansele pe care le are FCSB pentru a juca pe noua "bijuterie" din Ghencea, care are o capacitate de 31.000 de locuri şi a costat peste 60 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB îşi doreşte să revină în Ghencea şi să joace pe Stadionul Steaua

Popescu a dezvăluit că, pentru a putea reveni în Ghencea, FCSB are nevoie de acordul generalilor din Ministerul Apărării. 

"Sincer, sunt puţin invidios că nu mai am 25 de ani să joc cu echipa naţională aici. Este un stadion superb, pe care Bucureştiul îl merita, clubul Steaua îl merita pentru că este cel mai important club ca istorie fotbalistică în România. 

E un proiect fantastic, un pas înainte pentru România. Ministerul Apărării este proprietarul stadionului…ce vor face cei de la MApN este alegerea dânşilor. Pentru a administra această arenă este nevoie de o sumă importantă de bani. Cred că trebuie găsită o formulă pentru a veni şi alte echipe, să se desfăşoare şi alte evenimente pentru a se produce bani", a declarat Gică Popescu.

Fostul jucător al Stelei este sigur că echipa Armatei, din liga a 3-a, şi-a trasat obiective măreţe.

Reclamă

"Probabil că cei de la Steaua au un plan să aducă echipa în prima ligă, după care să o califice în cupele europene şi să joace acolo. E normal ca pe un astfel de stadion să se joace meciuri…în primul rând ale echipei naţionale, pentru că eu mi-aş dori ca echipa naţională să revină în Ghencea şi să revină şi rezultatele bune. Poate este un talisman acest stadion. Repet, ţine de Ministerul Apărării cum îl vor gestiona pentru că ei sunt proprietari", a mai spus Popescu.

Nu doar FCSB visează că va juca pe Stadionul Steaua. Gardoş, Rusescu şi Dodel vor şi ei să fie acasă în Ghencea. Academica Clinceni s-ar putea muta acolo.

"M-aş bucura, până rezolvăm şi noi cel puţin problemele cu nocturna, să fim gazde acolo. Ar fi minunat şi suntem aproape", a spus Ilie Poenaru.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și