Închide meniul

Gică Popescu îi ia apărarea lui Ianis Hagi: ”Dumnezeule, parcă doar el e la națională!”. Ce a spus despre ”Rege”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 noiembrie 2020, 12:25

Gică Popescu îi ia apărarea lui Ianis Hagi: ”Dumnezeule, parcă doar el e la națională!”. Ce a spus despre ”Rege”

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Gică Popescu i-a luat apărarea fiului ”Regelui”, Ianis Hagi

”Baciul” consideră că este nedrept că Ianis și doar Ianis este mereu pus sub lupă și criticat după prestațiile la echipa națională. România a remizat cu Danemarca, 1-1 și s-a calificat la al doilea Europea consecutiv, dar prestația jucătorului lui Rangers nu a fost catalogată ca fiind prea impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: ”Atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, mi se pare deplasat!”

”Nu știu dacă e un sistem care nu îl avantajează, dar ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! 

De parcă doar Ianis e la echipa națională. Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat și criticat. 

De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naționale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis. Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis, că a pasat, că n-a pasat. Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă… De ce? De ce numai el?”, a răbufnit Gică Popescu.

Gică Popescu nu crede că Ianis trebuie judecat pentru că este fiul ”Regelui” Hagi

Mai mult, actualul președinte al Viitorului a făcut o legătură directă între valul de critici care se abate mereu asupra lui Ianis și numele de familie al acestuia.

Reclamă

”Mi se pare o atitudine incorectă față de el. De ce? Pentru că îl cheamă Hagi? Pentru că Gică Hagi spune lucrurilor pe nume? Că el spune aceleași lucruri de un an, doi. 

Când vorbește Gică Hagi, restul ar trebui să ia notițe! De ce totul este un atac către un om care are un proiect fotbalistic și care a demonstrat cum trebuie făcute lucrurile? Numai la noi e nebunia asta, că în spatele declarațiilor se ascunde ceva”, a tunat ”Baciul”, conform Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și