Închide meniul

Gică Popescu pune presiune pe Mirel Rădoi înaintea meciului cu Macedonia de Nord: "E o grupă din care nu avem voie să nu ne calificăm!"

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 8:39

Gică Popescu pune presiune pe Mirel Rădoi înaintea meciului cu Macedonia de Nord: "E o grupă din care nu avem voie să nu ne calificăm!"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gică Popescu, convins că tricolorii se pot califica la CM 2022

  • România - Macedonia de Nord, 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Gică Popescu, mesaj puternic pentru Mirel Rădoi

"Baciul" a înscris un hat-trick împotriva Macedoniei, în 1996. Se aşteaptă la o victorie categorică şi în această seară, în meciul care va fi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, semnal de alarmă pentru Mirel Rădoi: "La echipa naţională nu există timp"

"Avem o grupă din care nu avem voie să nu ne calificăm! Repet, nu avem voie să nu ne calificăm într-o grupă ca aceasta! Nu putem să ne dorim să jucăm cu Luxemburg, să ne luptăm cu Lichtenstein și cu Andora dacă se poate! Dacă vrem să participăm la un Campionat Mondial, trebuie să jucăm și cu Germania, trebuie să trecem de Macedonia de Nord și de Armenia fără probleme.

Dacă nu reușim să facem asta, mai bine stăm acasă! Nu este niciun moment al revanșei împotriva Islandei, e pur și simplu timpul să mergem la Mondiale. În grupa în care suntem, nu avem voie să nu ne calificăm!", a declarat Gică Popescu pentru Fanatik.

Reclamă

De 23 de ani nu a mai ajuns România la o ediţie de Campionat Mondial. Fostul căpitan al Barcelonei consideră că Mirel Rădoi are de ce să se teamă că va fi demis dacă reprezentativa tricoloră nu obţine calificarea la turneul final din Qatar.

"Dacă nici noi nu am avut răbdare cu cinci calificări ratate doar la Mondiale, atunci cine a mai avut răbdare? La echipa națională nu prea există timp. Toată lumea vrea calificări din doi în doi ani! Iar antrenorii care acceptă acest lucru știu la ce se înhamă.

Reclamă

La echipa națională trebuie să te califici la doi ani de zile. Și noi tot am vorbit de proiecte și reclădiri, dar de fapt nu am făcut nimic. Niciodată nu s-a început cu adevărat un astfel de proiect. Nu vreau să comentez selecția. Trebuie să avem încredere în Mirel Rădoi și în deciziile lui. Apoi vom vedea dacă am făcut bine sau nu. Fiecare dintre noi are propriul lot de jucători. El decide și el tot el răspunde", a mai declarat fostul fundaş al naţionalei.

România face parte din grupa J, alături de Germania, Macedonia de Nord, Islanda, Armenia şi Liechtenstein.

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi "titular incontenstabil" la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 23:53
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi „titular incontenstabil” la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 22:41
„Ce ar fi de remarcat?” Gică Popescu, verdict la pauza meciului Columbia – România 2-0
Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:20
Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia