Închide meniul

Gică Popescu, sfat pentru Ianis Hagi! Ce i-a transmis fiului „Regelui”, după plecarea de la Alaves: „Trebuie să se decidă!”

Viviana Moraru Publicat: 29 mai 2024, 21:37

Reclamă
Gică Popescu, sfat pentru Ianis Hagi! Ce i-a transmis fiului „Regelui, după plecarea de la Alaves: „Trebuie să se decidă!

Gică Popescu, sfat pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi, pe stadionul lui Alaves/ Hepta

Gică Popescu i-a dat un sfat lui Ianis Hagi. Fiul „Regelui” va schimba echipa în această vară, după ce şi-a încheiat împrumutul la Alaves, iar scoţienii au anunţat deja că acesta nu face parte din planurile antrenorului lui Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu l-a sfătuit pe Ianis Hagi să fie inspirat, în alegerea următoarei echipe. Preşedintele de la Farul a transmis că l-a întâlnit pe fiul „Regelui”, însă nu a discutat cu acesta despre următoarea sa destinaţie.

Gică Popescu, sfat pentru Ianis Hagi

Gică Popescu a mai transmis că urmează să poarte o discuţie cu Ianis despre viitorul său, mărturisind că rămâne de văzut dacă acesta îşi va alege următoarea echipă înainte de participarea la Campionatul European.

„(n.r. despre viitorul lui Ianis) Nu știu. L-am întâlnit pe Ianis și aseară, și alaltăseară, dar am vorbit doar chestiuni de familie. De mâine o să vorbesc despre fotbal cu el.

Trebuie să fie inspirat. Nu am spus că nu a fost inspirat până acum, dar acum trebuie să decidă ce vrea pentru viitorul său. Nu știu dacă își va decide viitorul înainte de EURO sau după, e decizia lui”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ianis Hagi şi-a încheiat împrumutul la Alaves, la finalul sezonului recent încheiat. Fiul „Regelui” mai are contract cu Rangers până în 2027, însă în presa din Scoţia s-a anunţat faptul că românul ar urma să fie vândut de scoţieni.

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi

Turcii de la fanatik.com.tr au oferit noi detalii despre viitorul lui Ianis Hagi. Aceştia notează că internaţionalul român urmează să se despartă de Rangers, iar Galatasaray este pe urmele sale.

Nu este pentru prima dată când turcii anunţă transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, după ce s-a zvonit acest fapt şi în urmă cu câteva luni. Sursa citată anterior mai menţionează că Okan Buruk, antrenorul campioanei Turciei, îşi face planurile pentru sezonul următor, iar pe lista de transferuri este şi fiul „Regelui”, care a scris istorie la Galatasaray.

Reclamă

„Galatasaray ar putea interveni din nou pentru transferl talentatului tânăr, care s-a născut în Turca şi are, de asemenea, şi cetăţenie turcă”, notează sursa menţionată mai sus, care titrează: „Veşti bune pentru Galatasaray. Rangers îl dă afară pe Ianis”.

Şi scoţienii au analizat posibila mutare a lui Ianis Hagi la Gaatasaray, şi au confirmat faptul că românul nu este pe placul actualului manager al formaţiei de pe Ibrox, Pgilippe Clement, astfel că se va despărţi de scoţieni: „Clement nu-l consideră e român ca fiind parte din planurile sale din următoarea campanie, astfel că îi anunţă pe cei de la Galatasaray că este disponibil”, au transmis scoţienii de la ibroxnews.com.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și