Închide meniul

Gigi Becali a dat ordin! Meme Stoica, surprins vorbind la telefon. Au urmat patru schimbări făcute la comandă de Petrea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2020, 19:47

Gigi Becali a dat ordin! Meme Stoica, surprins vorbind la telefon. Au urmat patru schimbări făcute la comandă de Petrea

Mihai Stoica a dat-o la pace cu Bogdan Chipirliu

Mediafax Foto / Cosmin Iftode

Doar câteva minute mai târziu, în minutul 28, au avut loc patru schimbări în echipa roș-albastră: Cană, Șut, Istrate și Petre au fost scoși pentru a face loc titularilor de drept: Tănase, Miron, Olaru și Buș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cum ne-a obișnuit, se pare că patronul FCSB-ului continuă tradiția de a se implica în schimbările făcute la echipă și nu a mai putut rezista la performanța slabă a roș-albaștrilor din Copou. 

Reacția surprinzătoare a lui Mihai Stoica după victoria cu Backa Topola

Victoria dramatică a FCSB-ului cu Backa Topola a fost esențială pentru a-l convinge pe Mihai Stoica să revină în cel mai scurt timp alături de echipă și să facă o declarație de loialitate clubului.

"Luasem decizia de a nu mai ieși niciodată în presă, de a amenda, rar, anumite exagerări ale presei și ale oponenților doar în acest spațiu. Problemele personale mă convinseseră că e mai bine așa. Și, strict pentru mine, era.

Remarcabila prestație ale acestor copii, faptul că n-au capotat nici în asemenea condiții, că au predat o lecție de bărbăție și sacrificiu (fă-te bine repede, Florinele!) tocmai în patria războinicilor nr 1 ai Europei, fiind montați impecabil de cel mai mare luptător stelist al ultimului deceniu, Mihai Pintilii și – nu în ultimul rând – linșajul mediatic la care am fost supuși, în ultima vreme mi-au schimbat radical decizia!

Reclamă

Promit în fața întregii suflări roș-albastre că – după ce voi învinge acest virus parșiv, cu care am meci 1 la 1 de 10 zile – mă voi reîntoarce în funcția în care am obținut cele mai mari performanțe ale unul club românesc după 1989 și voi apăra această echipă tânără, talentată și iubită de milioane de români! Copiii, m-ați convins, nu vă mai las singuri câte zile voi avea în această viață!", a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și