Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit salariul real al lui Florinel Coman! E cel mai bine plătit jucător de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 6:01

Gigi Becali a dezvăluit salariul real al lui Florinel Coman! E cel mai bine plătit jucător de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali îi măreşte salariul lui Florinel Coman

Becali susține că Florinel Coman câștiga 20.000 de euro pe lună, la FCSB. Finanțatorul echipei a anunțat faptul că este dispus să-i mărească salariul la 50.000 de euro pe lună. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB şi o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000", a anunțat Becali la Realitatea Plus.

Florinel Coman e cel mai bine plătit jucător de la FCSB 

După ce Becali i-a făcut salariul 20.000 de euro pe lună, Coman a devenit cel mai bine plătit jucător de la FCSB, devansând-ul astfel pe Florin Tănase. 

Tănase încasează în acest moment 19.000 de euro pe lună, fiind urmat într-un top al salariilor de la FCSB de Olimpiu Moruțan. 

Florinel Coman are dosar penal după ce a condus cu 165 km/h pe autostradă

Florinel Coman ar putea avea probleme uriașe! Starul lui Gigi Becali a fost prins circulând cu 165 de km/oră pe autostradă, fără să aibă un permis de conducere valabil.

Reclamă

Incidentul s-a petrecut pe Autostrada Soarelui. Florinel Coman a fost oprit de polițiștii de la Rutieră, care i-a cerut documentele. Fotbalistul lui FCSB a prezentat însă un act fără valoare, înregistrat în Ucraina!

Agenții de circulație au efectuat mai multe verificări. Aceștia au constatat că Florinel Coman nu are permis pentru nicio categorie de vehicule în România.

Starul lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără permis. Florinel Coman ar putea ajunge chiar la închisoare!

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și