Închide meniul

Gigi Becali a rupt tăcerea și a anunțat că a scăpat toată comuna de Covid-19. "Mama mea are 90 de ani și s-a vindecat acum două luni"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2020, 8:21

Gigi Becali a rupt tăcerea și a anunțat că a scăpat toată comuna de Covid-19. "Mama mea are 90 de ani și s-a vindecat acum două luni"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali trece printr-un moment dificil din cauza pandemiei

Ultimii care au fost testați pozitiv au fost chiar verii lui, Giovanni și Victor Becali. Amândoi se tratează la clinica patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a implicat în lupta cu Covid-19

"De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovanni şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut (coronavirus – n.r.). Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu.

Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna aproape (în care locuieşte – n.r.) bolnavă. Le-am dat medicamente, că am avut ce să dau", a declarat Gigi Becali pentru Antena 3.

Și latifundiarul din Pipera a ajuns la clinică, chiar dacă nu s-a infectat cu coronavirus. A apelat la un tratament cu perfuzii, pentru a fi ajutat cu anumite vitamine.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și