Închide meniul

Gigi Becali acuză o conspiraţie contra lui FCSB: "Eu nu cred ca arbitrii ăştia nu au un ţel" + Cum poate ajunge echipa sa să joace în Ghencea

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 9:09

Reclamă
Gigi Becali acuză o conspiraţie contra lui FCSB: "Eu nu cred ca arbitrii ăştia nu au un ţel" + Cum poate ajunge echipa sa să joace în Ghencea

Hepta

Gigi Becali acuză o conspiraţie contra lui FCSB

Gigi Becali a explicat de ce FCSB a depus o solicitare oficială pentru a nu mai fi arbitrată de Istvan Kovacs şi Cătălin Popa. Şeful FCSB acuză o conspiraţie împotriva echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre Istvan Kovacs: "Cum să faci aşa greşeli când eşti un arbitru mare? Să scăpăm de el"

Becali consideră că cei doi "centrali" nu ar fi putut greşi atât de clar fără "să aibă un ţel".

"Noi trebuia să avem 6 puncte peste CFR, aşa era dreptate. 11 metri la Camora când a băgat mâna în minge. Dar au dat un 11 metri inventat pentru ei. Eu îl ştiu pe Kovacs ca cel mai bun arbitru al României. Are stăpânire de sine, e arbitru bun, dar nu se poate să facă asemenea greşeli. 

După care vine meciul cu Viitorul şi îl dă iar. De-aia spun că într-un fel are voie de undeva să facă de-astea. 11 metri clar pentru noi, nu-l dă şi apoi inventează un 11 metri când vine ăla mic de la Viitorul şi se bagă în Cristea. 

N-a avut niciun 11 metri. Ăla era mic, s-a bagat sub mâna lui Cristea. Două meciuri în care am avut 11 metri clar, nu ni le-a dat şi apoi a inventat un 11 metri. Cum să faci aşa greşeli când eşti un arbitru mare? Să scăpăm de el. Şi Popa a făcut tot aşa. Eu nu cred ca arbitrii ăştia nu au un ţel. Au un ţel, nu ştiu. E imposibil să greşeşti aşa! Păi, Camora sare, apără mingea ca portarul şi nimic", a acuzat Gigi Becali, potrvit sport.ro

Reclamă

Gigi Becali a spus unde vrea să joace FCSB

Gigi Becali a vorbit şi despre stadionul pe care îşi doreşte să joace FCSB. ”CSA Steaua va trebui să dea bani pentru a juca pe Ghencea, așa cum dau și eu. Nu au cum să joace gratis. Păi, este un stadion construit din bani publici. Nu au cum să joace acolo, fără să dea bani. Pe acel stadion trebuie să joace orice echipă care achită o sumă de bani", a spus şeful FCSB.

Şi stadionul "Arcul de Triumf" reprezintă o prioritate pentru Gigi Becali, în ciuda protestelor fanilor naţionalei de rugy.

”Stadionul nu a fost făcut cu destinația rugby, ci fotbal, nu? Dacă statul vine și investește o sumă de bani pentru destinația fotbal, vii tu si nu dai voie. Nu se ține cont de lege la noi, în România. Tac din gură și fac ce pot. Râde Dumnezeu de ei și face dreptate. Îi ține prin Liga a 3-a”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și