Închide meniul

Gigi Becali apără FCSB-ul și dă de pământ cu ipotezele privind carantina: ”Ce e asta? Ne-a spus DSP-ul să dăm declarație când venim în țară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 19:16

Gigi Becali apără FCSB-ul și dă de pământ cu ipotezele privind carantina: ”Ce e asta? Ne-a spus DSP-ul să dăm declarație când venim în țară”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi becali a explicat cum a plecat FCSB în Turcia

”Nu mai voiam să fac intervenții publice. Excepție de la lege fac echipele care participă la competiții sportive. Ce înseamnă asta? Omul se duce, stă izolat sau joacă fotbal, dar competiție sportivă înseamnă și pregătire. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu trebuie să fie un meci neapărat. Pregătim competiția.
Echipa care participă la competiție sportivă înseamnă şi pregătire. Noi ne-am interesat când am plecat. Am zis, domne, noi nu dăm”
, a explicat patronul celor de la FCSB.

Gigi Becali: ”Dacă nu e legal, mergem la judecător!”

”Ne-a spus nouă DSP-ul când o să venim în ţară să dăm o declaraţie că am făcut pregătire sportivă în Turcia şi că acolo aţi stat la un hotel, că  nu aţi luat legătura cu altcineva. De ce se vrea carantină? Să nu se propage virusul. 

Au spus oamenii în felul următor: o să daţi o declaraţie că nu aveţi simptome cu Covid. Noi am vorbit cu o persoană care a stabilit asta. Voi nu aţi stat de vorbă cu persoana asta.

Dacă nu e legal, mergem la judecător. Dăm în judecată şi mergem la tribunal. Nu avem cum să ne bage în carantină că nu îi lasă legea. Noi o să spunem că am fost la competiţie sportivă. 

Reclamă

Sunteţi de acord cu mine că e mai mare riscul ca Larisa să se infecteze, iar echipa FCSB stă numai cu ei. Sunteţi de acord cu mine că după ce am luat un ok de la persoane abilitate? Este vorba de rea credinţă dacă ne legăm de un cuvânt” a răbufnit Gigi Becali într-o intervenție la Digi Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și