Închide meniul

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. „Jucător rar! O să iau milioane!” Pe cine a scos din echipa de start

Publicat: 10 august 2021, 9:59

Reclamă
Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. „Jucător rar! O să iau milioane! Pe cine a scos din echipa de start

Gigi Becali a renunțat la David Miculescu

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali i l-a impus pe Sorin Şerban în echipa de start lui Dinu Todoran şi spune că va lua milioane de euro pe tânărul fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, impresionat de Sorin Şerban

„Nu l-am adus eu. Eu l-am văzut într-un meci cu CSA sau în Cupă. Jucător rar de bandă. Mi-a plăcut că driblează, urcă în atac, pasează, e dezinvolt. Mi s-a spus că nu se apară bine. E, stai, mă, puțin. Are 20 de ani? Păi, asta va fi fotbalist mare, dacă văd personalitatea pe care o are el în joc. Am zis, de acum va juca numai el!”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Sorin Şerban a debutat în urmă cu trei ani la Minaur Baia Mare. Sezonul următor a fost transferat de FCSB, care l-a împrumutat la Poli Iaşi.

Gigi Becali, dezamăgit de Risto Radunovic

Şansa lui Sorin Şerban înseamnă că Risto Radunovic, fundaşul muntenegrean adus anul acesta de la Astra, va trece pe banca de rezerve.

„Nu stăm după el. De când a venit la noi nu mai e jucătorul ăla de la Astra. Și atunci joacă ăla care are 20 de ani. Dacă e așa dezinvolt, urcă, pasează, o să iau bani, milioane pe ăsta”, a mai transmis Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali nu mai vrea polemici cu Rapid

Şerban a fost titular în trei din cele patru etape din actualul sezon al Ligii 1. Următorul meci în care acesta îşi poate impresiona patronul este derby-ul cu Rapid.

„Îi spusesem lui MM să-i zică lui Tănase să nu mai intre în polemici cu Rapidul, cu alea, cu alea. Nu mai vreau discuţii ca pe vremuri. Dar MM nu i-a spus lui Tănase, iar Tănase a răspuns foarte frumos ‘ironii ieftine’ şi o să vorbim pe teren.

Nu vreau să-i supăr pe oameni, dar îmi spun părerea mea: e puţin dezechlibrat, nu e echilibrul foarte mare. Atunci erau echilibrate forţele. E posibil orice pentru că este un derby.

Reclamă 4 / 0/3

Vor da tot ce au ei, va fi ambiţie mare. E posibil orice, să zicem, dar eu zic că echipa noastră e puţin mai valoroasă. Puţin! O să vedem pe teren ce se întâmplă, că nu mai e mult”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB și Rapid au meci duminica viitoare, pe 15 august. Partida nu va fi interesantă doar din prisma istoriei, ci și datorită situației din clasament a celor două echipe. FCSB este pe locul 4, în timp ce Rapid este prima echipă în urma liderului CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și