Închide meniul

Gigi Becali, atacat de un fost jucător de la FCSB în presa din Anglia: ”Nu-și dă seama că declarațiile lui afectează clubul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 9:46

Gigi Becali, atacat de un fost jucător de la FCSB în presa din Anglia: ”Nu-și dă seama că declarațiile lui afectează clubul”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, atacat de un fost jucător de la FCSB în presa din Anglia: ”Nu-și dă seama că declarații lui afectează clubul”

Tahar le-a spus englezilor că FCSB este mai populară decât Manchester United, având în vedere că 60 la sută dintre oameni țin cu echipa patonată de Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aymen Tahar: ”Este de necrezut cât de mare e FCSB ca organizație”

”Este de necrezut cât de mare e FCSB ca organizație. Sunt mai mari decât Manchester United, în condiițile în care 60 la sută din populația din România susține FCSB. Partidele din deplasare se jucau cu tribunele pline, pentru că toți voiau să urmărească această echipă.

După un meci pierdut cu Rosenborg în Europa League, Gigi Becali le-a spus celor din presă că nu mai am loc în echipă și îm va reduce salariul cu 50 la sută. Le-a spus că trebuie să plec și că nu voi mai juca la echipă”, a povestit Tahar, pentru The Guardian.

Tahar, despre Becali: ”Nu-și dă seama că declarațiile afectează clubul”

”Gigi Becali vorbește mult și face asta pentru că aș avrea. Nu putea să-mi reducă salariul. Vorbisem cu președintele și el mi-a zis ”Nu-ți face griji, așa e Gigi”.

Țin minte că Becali mai povestea la televizor că jucătorii făceau prea mult sex. În tot acest tip mă gândeam: Acest om nu poate fi la ca la televizor. Este pasionat, dar nu își dă seama că declarațiile sale afectează clubul”, a mai spus Tahar, pentru sursa citată.

Reclamă

Aymen Tahar a evoluat pentru FCSB în perioada 2015-2016, marcând un gol în 16 apariții.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și