Închide meniul

Gigi Becali, făcut praf de un fost jucător de la FCSB. „O persoană îngrozitoare! Mulți fotbaliști au eșuat din cauza lui!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 17:09 / Actualizat: 25 mai 2021, 18:09

Gigi Becali, făcut praf de un fost jucător de la FCSB. „O persoană îngrozitoare! Mulți fotbaliști au eșuat din cauza lui!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, finanţator FCSB

Gigi Becali, făcut praf de fostul golgheter al României, Gregory Tade. Atacantul francez, care a jucat atât la CFR, cât şi la FCSB, spune că i-a susţinut pe clujeni în lupta pentru titlu din acest sezon, din cauza lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, făcut praf de Gregory Tade

„Nu mi-am dorit niciodată ca FCSB să ia campionatul, deoarece el(n.r. – Gigi Becali) nu este o persoană bună. Dacă ar lăsa în pace echipa și antrenorul, lucrurile ar merge mai bine. Aceasta este părerea mea.

Oameni de genul lui nu sunt benefici pentru fotbal. Singura calitate pe care o are este că plătește jucătorii la zi. Respect la el acest lucru.

Dar, în afară de asta, este o persoană îngrozitoare când se apucă să vorbească despre fotbal și să critice. N-a dat în viața lui cu piciorul într-o minge și începe să îi judece pe fotbaliști și să îi critice, să manipuleze antrenorii.

Ar trebui să tacă din gură și să îi lase pe antrenori și pe jucători să își facă treaba pentru care sunt plătiți. (…) Mereu ai grija asta, oare ce o să facă Gigi, ce o să spună? Cu cine o să mai vorbească? O să îți interzică să joci? Pe cine o să bage în locul tău, pe cine o să dea afară?”, a declarat Gregory Tade, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gregory Tade, despre Gigi Becali: „Mulți fotbaliști au eșuat din cauza lui”

Tade spune că Gigi Becali este de vină pentru evoluţiile slabe pe care el le-a avut la FCSB şi susţine că la CFR Cluj lucrurile au stat cu totul diferit.

„Regret că nu am jucat bine la Steaua(n.r. – FCSB), dar toată vina îi aparține lui Gigi Becali și firii sale manipulatoare. Mulți fotbaliști au eșuat din cauza lui. Nu îmi amintesc să fi luat vreun titlu de când am plecat eu.

Îmi amintesc și acum meciul din Cupa Ligii, cu Astra. Am dat gol și am câștigat cu 1-0. Săptămâna următoare aveam din nou meci cu Astra, decisiv, în campionat. Iar el nu m-a lăsat să joc. Am luat bătaie, deși puteam câștiga acel titlu dacă nu-și făcea el toate combinațiile.

Reclamă 4 / 0/3

Spre exemplu, Harlem (n.r.- Gnohere), s-a descurcat foarte bine și tot nu s-a purtat frumos cu el. Din aceste motive, ajungi să îți pierzi concentrarea și pasiunea pentru fotbal. La Cluj, echipa avea probleme, dar conducerea ne-a susținut întotdeauna. Patronul nu ne-a criticat niciodată”, a mai spus Tade.

Cine este Gregory Tade

În vârstă de 34 de ani, Gregory Tade a fost golgheterul României în sezonul 2014-2015. El a marcat atunci 18 goluri pentru CFR Cluj în Liga 1. Tade a jucat în Gruia între 2013 şi 2015, după care a trecut la FCSB. Aici, a cucerit singurul său trofeu: Cupa Ligii, din 2016.

În total, atacantul a reuşit doar 7 goluri în 37 de meciuri în tricoul roş-albaştrilor. El a plecat în Qatar după un singur sezon la FCSB.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și