Închide meniul

Gigi Becali, "gaură" de 300.000 de euro. Medicamentele anti-Covid comandate din Rusia sunt blocate de două luni la graniţă!

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2020, 17:32

Gigi Becali, "gaură" de 300.000 de euro. Medicamentele anti-Covid comandate din Rusia sunt blocate de două luni la graniţă!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali şi-a ajutat familia să scape de Covid-19

  • Gigi Becali are o clinică în Bucureşti
  • Patronul lui FCSB a comandat medicamente din Rusia

Mulţumit de efectele tratamentului, latifundiarul din Pipera a mai făcut o comandă în Rusia. A plătit, în total, 300.000 de euro, dar a primit o lovitură neaşteptată. Autorităţile de la Moscova au schimbat modul în care se desfăşoară distribuţia de medicamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a cumpărat medicamente anti-Covid din Rusia

Conform playsport.ro, Becali a fost înştiinţat că toată încărcătura a fost blocată în vama din Rusia. Chiar dacă a transmis că nu îşi dorească să primească niciun ban pe acele medicamente şi că sunt destinate donaţiilor, finanţatorul lui FCSB nu a avut câştig de cauză. 

De două luni Gigi Becali încearcă prin orice mijloace să primească medicamentele, dar a tot fost refuzat de ruşi. Speră să găsească o soluţie la nivel diplomatic pentru a nu rămâne cu "gaura" de mai bine de un sfert de milion de euro.

Reclamă

Gigi Becali a avut cazuri de coronavirus în familie

"Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am videcat. Să ne spună ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul, te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni.

Şi, atunci, eu ce vreau să fac? Să aduc medicamente din India sau din Rusia, să le pun în farmaciile din România fără niciun adaos comercial, ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară", a declarat, în luna octombrie, Gigi Becali.

Reclamă

Verii omului de afaceri, Giovanni și Victor, s-au infectat cu Covid-19, dar au fost trataţi la clinica lui Gigi. Și mama finanțatorului de la FCSB a avut cu Covid-19. Chiar dacă are 90 de ani, tratamentul pe care i l-au administrat medicii a funcționat și s-a vindecat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”