Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Dinu Todoran: „Ei vor juca!” Ce a spus despre transferul lui Moruţan la Galatasaray şi pe cine au vrut turcii în locul lui Cicâldău

Reclamă

Publicat: 26 iulie 2021, 0:54

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Dinu Todoran: „Ei vor juca! Ce a spus despre transferul lui Moruţan la Galatasaray şi pe cine au vrut turcii în locul lui Cicâldău

Gigi Becali, finanţator FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali i-a contrazis pe jurnaliştii din Turcia, care au scris despre interesul lui Galatasaray pentru Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce am fost întrebat eu și cred că asta era, am fost întrebat de o persoană cât vreau pe Olaru, înainte de a pleca Cicâldău. Am zis că vreau 10 milioane și cică:’bă, dar nu lași deloc?’. Am zis că nu las și mi-a spus că o să se îndrepte spre altcineva.

Am spus că nu îl dau, nu vreau să îl vând acum. Nu mă interesează să vând acum, vreau să fac echipă să intru în grupe în Liga Campionilor. Pe Tănase îl dau, nu are de ce să fie supărat, el are un rol foarte important, dar nu se vede”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Becali i-a stabilit în direct echipa ideală lui Dinu Todoran. „O să joace Olaru și Moruțan interi, Coman în stânga, Tănase vârf, Tavi Popescu în dreapta. Și Olaru între Cordea și Moruțan. Când e mingea numai la tine, n-ai nevoie să te aperi”, a mai spus şeful FCSB.

FCSB, show în derby-ul cu Universitatea Craiova

FCSB a învins-o cu 4-1 pe Universitatea Craiova în derby-ul etapei a doua din Liga 1. Olimpiu Moruţan a deschis scorul, în minutul 7, cu o „torpilă” de la aproape 30 de metri. Octavian Popescu a majorat avantajul după doar 9 minute. Acesta a marcat din pasa lui Andrei Cordea.

Reclamă

Spre finalul primei reprize, Andrei Cordea a dus scorul la 3-0 cu o nouă execuţie superbă. Acesta este al doilea meci consecutiv în care tânărul fotbalist înscrie pentru FCSB.

În repriza secundă, Mateiu şi-a băgat mingea în propria poartă, în minutul 60, iar Markovic a închis tabela, cu un gol venit după ce s-a distrat cu defensiva adversară.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 3 în Liga 1, cu 4 puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne pe locul 10, cu 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și