Închide meniul

Gigi Becali i-a răspuns lui Edi Iordănescu. "Tănase nu o să se ducă niciodată la CFR Cluj!". Jucătorii pe care îi lasă în Gruia şi ce mesaj a avut pentru Chipciu

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 martie 2021, 15:05

Reclamă
Gigi Becali i-a răspuns lui Edi Iordănescu. "Tănase nu o să se ducă niciodată la CFR Cluj!". Jucătorii pe care îi lasă în Gruia şi ce mesaj a avut pentru Chipciu

Inquamphotos / Inquam Photos via Hepta

Gigi Becali, replică dură pentru Edi Iordănescu

Antrenorul campioanei en-titre a oferit declaraţii surprinzătoare înaintea derby-ului de pe Arena Naţională şi a anunţat că îşi doreşte un jucător din tabăra adversă. Becali l-a anunţat că nu îl va putea lua niciodată pe golgheterul Ligii 1. În locul lui Florin Tănase, este dispus să trimită doi jucători la echipa din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Florin Tănase nu mă va trăda niciodată!"

"Să dea bani, dar nu se duce Tănase niciodată. Sunt unii jucători care pe mine nu mă trădează niciodată, unul dintre ei este Tănase. Este prea frumos caracter. Sunt unii jucători cu care am avut o relaţie specială, unul dintre ei este Tănase. Dacă ai o relaţie specială cu Gigi Becali nu poţi să joci împotriva lui.

Poate să îi ia pe Soiledis şi pe Stan, aceştia sunt jucătorii cărora le expiră campionatul. Atunci de ce să dea declaraţiile astea? I-a dat Dumnezeu lui Edi Iordănescu ca să nu mai aţâţe", a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Finanţatorul liderului României l-a taxat şi pe Alex Chipciu, care a ales să joace pentru CFR Cluj după ce a câştigat trei titluri în tricoul echipei lui Becali.

"N-ai văzut cum a făcut Dumnezeu acasă? Cineva la care eu am ţinut foarte mult şi nu m-am aşteptat niciodată în viaţa mea… puneam capul că nu se duce acolo. Şi ai văzut Dumnezeu… i-a arătat… el a fost unul dintre favoriţii mei. Când mi-a spus Meme, i-am spus că nu se poate aşa ceva", a precizat patronul lui FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Alex Chipciu, resemnat după FCSB – CFR Cluj 3-0

"Am luat bătaie. Au fost mai buni. Au meritat victoria. Rezultatul arată ce am jucat noi în seara asta. E ușor acum să spui ca n-am jucat bine și să dai vina pe diferite motive. Ne-au dominat. N-am avut puterea să ieșim din apărare. În astfel de meciuri cauți o grămadă de motive", a spus Alex Chipciu, după FCSB – CFR Cluj 3-0.

FCSB a deschis scorul în derby după o greșeală imensă comisă de Alex Chipciu. Experimentatul jucător al clujenilor "i-a pus" mingea pe tavă lui Darius Olaru, care l-a învins pe Sandomierski.

"Îmi asum acea greșeală. Daca nu greșeam eu acolo, cred că scoteam un 0-0. Trebuie să accept consecințele. Nu mă așteptam să greșesc.

Reclamă

Ne vom ridica și vom lua campionatul. Am jucat și în 10 oameni. A fost greșeala mea. Trebuie să ne ridicăm să fim mai puternici. Pentru fiecare jucător este dureroasă această înfrângere. Aveam alt moral. Sperăm să recuperam puntele pierdute până la intrarea în play-off", a mai spus Alex Chipciu.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 4 iul.

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48 4 iul.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34 4 iul.

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15 4 iul.

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05 4 iul.

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03 4 iul.

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și