Închide meniul

Gigi Becali, învins în instanţă de Talpan. Trebuie să-i plătească daune morale pentru că l-a făcut "nebun şi lacom"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2020, 12:34

Gigi Becali, învins în instanţă de Talpan. Trebuie să-i plătească daune morale pentru că l-a făcut "nebun şi lacom"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a pierdut un nou "război" cu Florin Talpan

Talpan a cerut, în instanţă, să primească 1 milion de euro pentru de la patronul lui FCSB. A considerat că Becali l-a calomniat în momentul în care a spus despre el că este "nebun şi lacom", că "n-a făcut nimic în viaţa vieţii lui" şi că "în viaţa lui n-a pus o cărămidă".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, nevoit să-i plătească daune morale lui Florin Talpan

Tribunalul Bucureşti a decis iniţial plata unor daune de 3000 de euro, dar Gigi Becali a făcut recurs. S-a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti, care a mărit de 10 ori suma. Dosarul a ajuns apoi la Înalta Curte şi a fost retrimist la Curtea de Apel. Aici s-a hotărât ca despăgubirile să se reducă la 5.000 de euro. Finanţatorul lui FCSB mai poate contesta decizia la Înalta Curte.

"Reevaluand prin prisma caracterului repetitiv al declaratiilor paratului, a faptului ca prin natura profesiei de militar reclamantul are un simt al onoarei si reputatiei mult mai crescut decat al unei persoane medii, precum si prin prisma practicii judiciare inclusiv la nivel european, suma de 3.000 de euro nu satisface principiul repararii integrale a prejudiciului de imagine suferit de reclamant.

In mod evident, suma pretinsa prin cererea de chemare in judecata reprezinta o suma exagerata, asemenea despagubiri fiind acordate pentru fapte mult mai grave sau care aduc atingere unor altfel de drepturi fundamentale ale omului.

Curtea va aprecia ca majorarea la suma de 5000 de euro corespunde unor criterii decente, nu conduce la o imbogatire disproportionata cu fapta apelantului, reprezinta o sanctiune suficienta a comportamentului apelantului" se anunţă în modivarea sentinţei, conform ziare.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și