Închide meniul

Gigi Becali își poate îndeplini visul! Un star din Liga 1 așteaptă oferta de la FCSB: "Să vină cu contractul, pe hârtie, nu pe gură!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 ianuarie 2021, 6:23

Gigi Becali își poate îndeplini visul! Un star din Liga 1 așteaptă oferta de la FCSB: "Să vină cu contractul, pe hârtie, nu pe gură!"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Constantin Budescu

Budescu îl așteaptă pe Becali cu o ofertă scrisă și i-a transmis patronului de la Astra ca 900.000 de euro, atât cât este clauza sa de reziliere, este o sumă foarte mare, ținând cont de faptul ca se află în ultimele 6 luni de contract. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali l-ar putea lua la vară liber de contract. 31 de ani are Constantin Budescu, fiind cotat la 2.000.000 de euro. 

Constantin Budescu va negocia o mutare la FCSB 

"Nu am niciun contract pe masă, dacă-l aveam vi-l arătam. Am discutat ceva cu patronul echipei (n.r. – Ioan Niculae), dar ceva amical despre o prelungire. Dacă va fi ceva de la Steaua, de la oricare echipă, voi discuta. Mai sunt cinci luni de zile. Dacă nu, joc până la finalul contractului.

Dacă o să vină un contract pe hârtii, nu pe gură, mă voi uita, pentru că pot discuta cu orice echipă, sunt în ultimele şase luni de contract. Suma de transfer e măricică, ţinând cont că sunt în ultimele luni", a declarat Budescu după meciul dintre Astra și Craiova, scor 1-1.

Constantin Budescu vrea să joace până la 40 de ani

Budescu recunoștea într-un interviu acordat pentru AntenaSport, în luna decembrie a anului trecut, faptul că vrea să continue în România și a anunțat ca își dorește să joace fotbal până la 40 de ani.

Reclamă

"De când m-am întors în țară le-am zis băieților că vreau să mă apuc și eu de fotbal. După cum ați văzut, am încercat să mă schimb, încerc să mă schimb.

Eu sunt foarte motivat, vreau să mai joc fotbal până la 39-40 de ani. Așa că mă apuc și eu acum de fotbal, după 30 de ani, până acum am jucat de plăcere.

Mă gândesc și la un transfer. M-au sunat foarte mulți să mă întrebe. Nu pot vorbi deocamdată. În perioada de transferuri pot discuta cu oricine. Și în România, de ce nu. Mie îmi place să joc în România", a spus Budescu pentru AS.ro, în decembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și