Închide meniul

Gigi Becali l-a lăudat pe Marius Şumudică: „E singurul inteligent!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2023, 22:50

Reclamă
Gigi Becali l-a lăudat pe Marius Şumudică: „E singurul inteligent!

Gigi Becali anunţă că a câştigat "războiul" cu Florin Talpan

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Gigi Becali l-a lăudat pe Marius Şumudică, după ce antrenorul de la Al Raed a analizat jocul naţionalei. Becali a fost cucerit de analiza făcută de „Şumi”, despre care a spus că e „cel mai inteligent”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a spus public că nu a fost de acord cu tactica aleasă de Edi Iordănescu, de a juca cu 5 jucători în defensivă. Până la urmă, România a obţinut un egal cu Elveţia.

Gigi Becali l-a lăudat pe Marius Şumudică

„Nu avem valoare deloc. În meciul cu Kosovo a fost război, a fost atitudine mare, a fost un punct mare, muncit. Nu avem valoare, dar îi felicităm că au muncit, au tras până în ultimul moment. Dacă nu avem valoare, n-ai ce să reproșezi.

Poate să spună lumea ce o vrea. Că trei, cinci fundași… n-avem valoare! Din moment ce s-au distrat în halul ăla, 76% posesie. Ne dădeau gol când voiau ei. Poate că e o chichiță aici, cine știe, de aranjament pe teren.

Șumudică a zis… toată lumea era mulțumită. Ilie Dumitrescu, toată lumea: ‘Cea mai bună echipă’. Singurul care a zis ceva a fost Șumudică. Mă gândeam: ‘Uite, mă, Șumudică ăsta, e singurul inteligent’. Șumudică a zis : ‘Domnule nu e în regulă’. Mi-am dat seama, după interviul lui de aseară, că e specialist în fotbal”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, după Elveţia – România 2-2

Gigi Becali nu i-a iertat pe tricolori după Elveţia – România 2-2. Asta chiar dacă selecţionata lui Edi Iordănescu a scos un egal nesperat, după dubla de pe final semnată de Valentin Mihăilă.

România a fost dominată la toate capitolele în primele 88 de minute, dar finalul a fost unul nebun. Pe lângă cele două goluri ale lui Mihăilă, elveţienii au avut o bară, iar tricolorii un contraatac fulger care putea duce la victorie, oprit însă de faultul lui Steffen.

„Cum să fiu mulțumit dacă ai mâncat bătaie de la 2-0 (n.r – în meciul cu Farul, 2-3)? Trebuie să întărești echipa. Dacă mănânci bătaie de la 2-0, ceva nu e în regulă.

Reclamă 4 / 0/3

La fel ca și naționala! Eu i-am spus lui MM că îi batem și pe elvețieni, dar MM a început să râdă de mine. Când am văzut vijelia aia, se jucau cu noi ăia, se distrau cu noi.

Parcă eram șoricei pe acolo. După aia, i-am zis lui nevastă-mea că poate le dăm vreun gol, pentru că ei se distrează cu noi. Și i-am egalat! Dar asta nu înseamnă că dacă am scos rezultatul ăla e gata. Noi trebuie să vedem ce a fost. Mie îmi era milă și nu că e de vină Edi Iordănescu. Nu avem valoare deloc”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și