Închide meniul

Gigi Becali, pregătit pentru un nou tun financiar! Patronul FCSB s-a decis: "O să cer 30 de milioane pe Moruţan!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 aprilie 2021, 18:56

Gigi Becali, pregătit pentru un nou tun financiar! Patronul FCSB s-a decis: "O să cer 30 de milioane pe Moruţan!"

profimediaimages.ro

Gigi Becali cere 30 de milioane de euro pe Olimpiu Moruţan

Leverkusen, Hoffenheim, Inter, Galatasaray sau FC Porto sunt echipele despre care presa din afară a scris că sunt interesate de "perla" FCSB. Gigi Becali a aflat de interesul granzilor Europei şi i-a fixat un nou preţ lui Moruţan: 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Moruțan, cred eu că la toamnă o să facă 30 de milioane. Deci înseamnă că o să fie de trei ori mai scump decât Dennis Man. Eu așa o să cer pe el la toamnă, când intrăm în Champions League. După ce jucam în grupe, cer 30 de milioane, poate mai mult, nu știu. Dar acum doar campionatul mă interesează, nu mă interesează să-l vând", a declarat Olimpiu Moruţan pentru sport.ro.

Olimpiu Moruțan mai are contract cu FCSB până în 2023. Gigi Becali i-a setat o clauză de reziliere uriașă: 70 de milioane de euro.

Cotat la 2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, mijlocaşul a bifat 26 de partide pentru formaţia roş-albastră, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 12 pase decisive.

Olimpiu Moruţan, la mare căutare în Europa! "Călăul" lui Juventus şi al lui Cristiano Ronaldo a pus ochii pe el

Olimpiu Moruţan (21 ani) este la mare căutare în Europa. Porto, echipă calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a pus ochii pe fotbalistul FCSB.

Reclamă

Jurnaliştii de la O Jogo notează că "dragonii" sunt pe urmele "perlei" lui Becali de mai mult timp. De asemenea, aceştia au amintit de faptul că latifundiarul din Pipera a profitat de forma bună a a lui Moruţan pentru a se asigura că nu-l va vinde cu mai puțin de 20 de milioane de euro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și